Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-15, 20:24   #3457
zartownis
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II

hejka
Wpadlam sie odezwac, co prawda czytalam was dzis, ale nie chcialo mi sie pisac
Fasoleczk4 nie przejmuj sie takim gadaniem, olej ta stara ropuche.
Tak czasem jak czytam niektore posty, ktore piszecie o rodzine, to ciesze sie, ze z rodzicami TZ-a jest jak jest. Tzn, ze nas olali, a ja ich tez i nikt mi nie pieprzy od rzeczy, bo to jest najgorsze..
Tzn, szkoda mi troche ze wzgledu na TZ-a, bo to jednak jego rodzice, z tego wzgledu malo na ich temat rozmawiamy, bo nie chce mu robic przykrosci, a dobrego slowa o nich raczej powiedziec nie moge...

Weekend nam sie udal, w sobote zrobilismy grilla (przyjechal tez brat TZ-a, on jest jeszcze najfajniejszy z tej calej chorej rodziny), a w niedziele bylismy u mojej ciotki na obiedzie

Co do znieczulen to mnie tez przeraza, ale jak sobie pomysle ile bolu moze mnie porod kosztowac, to wybieram mniejsze zlo.
To jak z dentysta, nienawidze tego znieczulenia, ale wiem, ze bez niego bedzie jeszcze gorzej, wiec zawsze je biore, choc nie zawsze pomaga.
W zeszlym roku rwali mi jedynke to juz w drodze do domu (jeszcze dzialalo znieczulenie) myslalam, ze umre z bolu.
Dlatego nie wyobrazam sobie porodu "na zywca", slyszac, ze niektore dziewczyny mdleja przy porodach.
A swoje i tak sie nacierpie, bo znieczulaja dopiero przy 4 cm rozwarcia, o ile wogole mnie znieczula
Moja ciotka jak tu rodzila przyjechala do szpitala za pozno i juz jej nie znieczulali, dlatego ja postaram sie byc na czas

Umowilismy sie juz na 3D juz nie moge sie maluszka doczekac

Co do kopniakow to maly mi dzis nie dal spac, tak kopal w dol brzucha
Ale widze, ze wy tez cierpicie to mnie podnosi na duchu, bo jakby nie bylo jestesmy zagrozeni ADHD, i troche sie martwie jak a bardzo mi kurdupel szaleje, ale widac, ze to calkiem normalne
zartownis jest offline Zgłoś do moderatora