Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-15, 23:35   #2507
DianaM
Zadomowienie

Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
oczywiscie ze mozesz dolaczyc tylko ze nasza dyskusja o 23tygodniu byla w okolo 3czesci watku...
Teraz mamy na topie watek porodu bo nam juz 2cyfrowe liczby zostaly.... aaaaaaaaa
Jest watek wrzesniowo-pazdziernikowy, ale ja osobiscie nic nie mam zebys z nami bywala
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Dojrzałość ocenia się na usg, ale nie wiem co tam musi lub nie musi być widoczne. Wiem tylko, że na pierwszych badaniach miałam 0, potem była 1, a teraz 2/3. Wiem, że łożysko się starzeje, może chodzi o to, że jeśli za szybko się zestarzeje i nie będzie prawidłowo funkcjonować, przekazywać tlenu i substancji odżywczych przez pępowinę to trzeba wywołać poród?
Ja też mam stresa

Witaj u nas zaraz będziesz czytać o porodach jeśli Cię to nie przeraża to zapraszamy możesz też poszukać wątku mam październikowych i udzielać się tu i tu

A ja kupowałam w Mama i Ja i dostałam ten śpiworek.. ale jest brzydki, szary, nie masz czego żałować, fe!

Ale może nawet nie wiesz, że masz już to zbadane - na wyniku grupy krwi-masz dopisek, że antygenów przeciwciał nie wykryto czy jakoś tak?

Może jutro uda mi się wkleić zdjęcie jak to robi
Wg mojego suwaczka dokładnie 25

Żeby tylko umiał się też ładnie "wypasować"

Na pewno tak łatwo mnie na stół nie położą ale właściwie to ja wolę chyba naturalnie...sama nie wiem! wiem, że nic nie wiem
Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Ja nie mogę, co za aparat:rotf l:

Mama ma 3 tygodnie urlopu właśnie i stoi na posterunku żeby od razu zawieźć mnie do szpitala...(jeśli Tż w pracy będzie)...poza tym fajnie jakby się Mała teraz urodziła bo miałabym pomoc na każdy telefon Też już nie może się doczekać swojej pierwszej wnuczki

Zapraszamy Tylko jak już dziewczyny pisały...u nas temat porodów na topie, bo już po kilka(naście) dni nam zostało

A już myślałam że coś kombinujesz

Trzymamy kciuki
To jeśli wolno - chętnie pobędę z Wami Macie już doświadczenie w moich tygodniach i zawsze mi doradzicie.
Rany, nie macie stresa?