Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-15, 23:49   #488
k4rotk4
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7

Cytat:
Napisane przez vixeen89 Pokaż wiadomość
k4rotk4, więc postaraj się zachować spokój i teraz porozmawiajcie konkretnie...
W sumie wina jest po Twojej stronie, więc przyszykuj się, że może paść z jego strony trochę słów, które zostaną wyrzucone tylko z powodu rozczarowania...

A u mnie...Staram się zająć sobą, ale On ciągle nie daje o sobie zapomnieć...
Dziś dostałam smsa..."jeśli nie potrafisz ze mną być, to przynajmniej wybacz mi to, że zmarnowałaś ze mną pół roku. I proszę. Nie zrywaj ze mną kontaktu"
Ja mu odpisałam, że nie minę go na ulicy bez słowa jak się przypadkowo spotkamy - nie odwrócę głowy, ale nie widzę sensu sztucznie utrzymywać kontaktu ...
Ale on odpisał że będzie się odzywał a ja jak będę mieć ochotę to mu odpiszę...Wogóle nieiwem co o tym myśleć...Co o tym myślicie?

Boję się że jak będzie się odzywał to nie będę potrafiła o nim zapomnieć, bo mi na nim zależy...Nic, po prostu NIC nie wskazywało na to, że spotyka się z inną...Był czuły, przynnosił mi kwiaty, odbierał mnie z uczelni jak było zimno itp..po prostu IDEAŁ...
Ale racjonalnie wbijam sobie do głowy, że ta druga też musiała słuchać czułych słów, zapewnień o miłości itp skoro ze sobą spali...Nie mógł jej olewać...
i ja już po rozmowie. chyba nic już z tego nie będzie, choć ja dalej w to wierze, to on już nie.. zbyt bardzo go skrzywdziłam. tak, usłyszałam wiele słow które mnie okropnie zraniły, ale i tak ja go bardziej zraniłam , więc mój ból jest niczym w porównaniu do jego. Mamy się spotakać w niedzielę. Cóż...wiem, że obiecał mi to tylko po to, żebym poszła jutro zdawać egzamin na prawo jazdy, Gdyby mi tego nie obiecał, pewnie bym jutro nie wstała. eh, jak dobrze mnie zna..

A Ty Kochana, bądź silna, może z czasem zapomnisz.. Może warto mu wybaczyć? postarać się odbudować wszystko od nowa? Dać mu szanse?
Wiem, że to ogromnie trudne.. ale może warto?
Przemyśl sobie wszystko jeszcze raz na spokojnie.

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora