Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-15, 23:11   #2511
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
No to może siła podświadomości pomoże Ci w wywołaniu porodu pojutrze jakby co to nas tu informuj, tak?
A o której masz jutro wizytę? ja idę na 14.45.
Co do mamy, to ja też liczę mocno na jej pomoc wiem, że będzie mi umiała doradzić bez zbytniego wtrącania czy narzucania swojego zdania. Ale jest na emeryturze więc jak nie urodzę to będzie wolna i tak
Pierwszy sprawdzian czy mnie Córka słucha czy nie Żartuję Jeśli nie wyjdzie to też nic się nie stanie...zaczekam ile trzeba

Oczywiście informować będę...jak tylko coś się zacznie

Wizytę mam o 17...

A co do Mamy to moja też wtrącać się nie będzie, ale miło mieć świadomość że w każdej potrzebie pomoże, doradzi i wesprze...fajnie masz że Twoja Mama na emeryturze...spokojnie możesz czekać na poród...ja czuję małą presję

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Uciekam spać powoli...rano trzeba wstać, umyć włoski, przygotować się...a później cały dzień poza domem...

Przyjemnej i spokojnej nocy Mamusie