Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-16, 01:42   #502
Amarath
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7

Cytat:
Napisane przez tangleofnatumi Pokaż wiadomość
Praca jest tak naprawdę koszmarnie nudna - wyszukiwanie i umawianie gości na antenę, i wstępna rozmowa. Nie dla mnie. Ale od czegoś trzeba zacząć, mam nadzieję, że uda mi się wskoczyć do innego działu. Przynajmniej płacą jakoś przyzwoicie, a ja od lutego nie miałam stałej pracy, tylko jakieś dorywcze, więc jestem strasznie niewyżyta

Amarath ja trzymam kciuki, żebyś barana odesłała na drzewo, albo najlepiej w ogóle na księżyc, i żebyś skupiła się na sobie i dzieciakach, bo na pewno potrzebują teraz silnej, szczęśliwej (!!!) mamy. Wiem, bo moja mama też to przechodziła, 6 lat się wkurzała, ale czekała, czy on wróci. 6 lat życia w plecy. Nie warto
heh ja nie mam zamiaru w ogóle już na niego czekać nie mam tyle czasu i cierpliwości, tak po prostu mi ciężko na duszy, bo to jest moja druga wielka miłość w moim juz 3paroletnim życiu<niestety, stara jestem>,wiem , że muszę się z tym uporać, ale wiadomo ciężko jest.
Idę spać , na mnie już pora przyszła, chociaż tak fajnie pada deszcz, lubię szum deszczu
Dobranoc dziewczynki

Edytowane przez Amarath
Czas edycji: 2009-06-16 o 01:43
Amarath jest offline Zgłoś do moderatora