2009-06-16, 08:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy jesteśmy sobie przeznaczeni?
Cytat:
Napisane przez julittaa22
A ja myslę inaczej niż moje drogie koleżanki wizażanki
Oczywiście może to być przelotna fascynacja, wyidealizowanie tego drugiego jednak może to być również początek dość mocnego, silnego związku...
Ja jednak zdecydowanie radziłabym porozmawiać z tym facetem, przekonać sie jaki jest, umówić się na kawkę- to jeszcze nie zbrodnia...nie przkonasz się jesli nie spróbujesz..a jeśli nie spróbujesz będziesz sobie długo pluła w brodę...może twój obecny związek umiera śmiercią naturalną...a Ty na swojej drodze spotykasz miłość swojego zycia..pozdrawiam i życzę powodzenia
|
Początek związku,gdzie jak na razie tylko widać zaangażowanie dziewczyny?Jakoś nie pisze nam,że ten kolega nadal chce mieć z nią kontakt.
Co do opisów na gg-bardzo łatwo o ich nadinterpretację,więc tego nie polecam.Same takie gierki z ukrywaniem się są dla mnie żałosne
Dziewczyno-jeśli źle Ci z Twoim chłopakiem,to go zostaw a dopiero potem szukaj szczęścia z innym.Ale uważam,jak kilka wizażanek już napisało,że ten kolega jest dla Ciebie atrakcyjny tylko dlatego,że nieznany,tajemniczy...i żadne w tym przeznaczenie.
|
|
|