Dot.: the sims 2
mam problem z menadżerem obiektow sims 2 , gra jest wyłączona i nie chce sie uruchomić-wyswietla sie małe okienko "error", a jak właczę grę to jest napisane żeby wyłączyć sims2. Niech mi ktos poradzi co mam zrobić lub poleci inny program w polskiej wersji do porządkowania zawartości modyfikowanej bo mam już ponad 15 tys. objektów i wypada to jakos uporzadkować, zwłaszcza że pewnie duzo z tego nie działa. mam też pytanie o symbole plików: pliki które muszą być wcześniej instalowane (symbol czarno-szaro-biały przypominajacy otwarty kartonik z czyms wystajacym) powinny byc w download? Jest jeszcze symbol zapisanej kartki, nie wiem czy to w ogóle jest aktywny dodatek, podobnie z symbolem firefox i białej kartki z małym obrazkiem z kwiatkami w dolnym lewy rodu to wszystko mam w download i oczywiście całą mase pilików z symbolem karki a na środku jakby otwarte onko windows z szesciona malutkimi ikonami. W collections mam tylko to co sie sciagnie w formie folderu, no i garstke domów w innym pliku które musiałam zainstalowac. nie wiem czy dobrze to wszystko umieszczam
|