Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-16, 11:16   #3506
sweetpinky
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II

Cytat:
Napisane przez Kikunia81 Pokaż wiadomość
ale miałam na myśli dodatkową opiekę do porodu? tak, żeby była przy Tobie cały czas.

Moja mama rodząc mnie zemdlała przy porodzie
Ja u dentysty mam wypracowaną metodę najpierw proszę o znieczulenie dziąsła żelem, jak zacznie działać to dopiero wtedy igłą i dopiero po kilku minutach pozwałam lekarzowi do siebie podejść
Też słyszałam, że czasami poród postępuje tak szybko, że nie zdążą dać znieczulenia.

Witam
Gratuluję Maleństwa Ja jestem w 27 tc z terminem na 20 września, to też moja pierwsza dzidzia - synek
Też znalazłam to forum dzięki psiapsiółce - mamie lipcowo sierpniowej

Mnie wcześniej martwiło, że synuś nie rusza się jakoś spektakularnie, ale od kilku dni tak daje czadu, ze mam go dosyć czasami Ciebie też to czeka

Poszalałaś Śliczne Dla dziewczynek jakoś bardziej mi się ciuszki podobają, no ale cóż, przynajmniej mąż szczęśliwy, że będzie lego mógł kupować, a nie barbie

Jak wyczytasz coś ciekawego to podeślij nam

Mój mąż właśnie kończy czytać książkę, potem ja przeczytam i dopiero idziemy na film A jak oceniasz w porównaniu z kodem leonarda? bo książka wg męża lepsza.

Ja też właśnie dzisiaj odkryłam, że mój synuś słyszy Może w mniej romantyczny sposób, ale też się wzruszyłam
Robiłam sobie rano kakao i spadł mi słoik z kakaem na blat - na wysokości brzucha i synek się przestraszył

śliczne ciuszki

Mój synek też tak na ojca reaguje
Kod Leonrda jak i Anioły i Demony równie mi się podobały a co do książki, zawsze książka jest lepsza od filmu, takie moje zdanie
a co do lego i barbie, ja wolę "męskie" zabawki już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła pobawić się lego lub samochodami. Moje klocki z dzieciństwa czekają w pudełku na mojego synka

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora