2009-06-16, 12:52
|
|
Zakorzenienie
|
Fryzura na ślub, po wypadku!!!
Hej dziewczyny,
z góry uprzedzam, że pisałam w odpowiednim wątku i przypominałam się tam, ale zostałam kompletnie olana a mam spory problem.
Za dwa miesiące biorę ślub, jestem niska (156cm), szczupła, ale nie chuda. Mam ciemne włosy, bardzo krótko ścięte (w najdłuższym miejscu mają kilka cm). Kiedy zastanawiałam się wcześniej nad fryzurą, to myślałam o zaczesaniu włosów do tyłu, co często się spotykało na galach i takich tam, u krótko obciętych kobiet. Niestety półtora miesiąca temu mieliśmy z narzeczonym wypadek, po którym została mi blizna (po szyciu i od ran). Zaczyna się na czole, w miejscu męskiego zakola (chyba że kobiety też zakola miewają, nie wiem ), z prawej strony i zagłębia się we włosy. Długości ma ok 12 cm i kształt litery c.
I teraz już nie wiem co zrobić na ślub z włosami, bo gdybym zaczesała je do tyłu, to odsłonię całkiem bliznę (normalnie na co dzień widać jej jakieś 3cm na czole i mi to nie przeszkadza). Włosy, które mi wygolili do szycia też nie zdążą odrosnąć i zakryć tego kawałka.
Proszę pomóżcie mi coś wymyślić, bp już sama nie wiem.
|
|
|