Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby '09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-16, 14:47   #812
superzabula
Zadomowienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby

No i wrocilam od lekarza. Maly osluchowo jest czysty, ma "tylko" katar. Lekarka kazala mi zakrapiac caly czas sola fizjologiczna morska i oczyszczac. Kupilam taka fajna dla dzieci Unimer pediatric do wpsikiwania. Na noc mam mu zakrapiac kropelkami Nasivin soft dla niemowlaczkow. A tak mam obserwowac i oby nie bylo goraczki. Czyli na dzien dzisiejszy ok...ufff

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
Sciagam mleczko laktatorem. Od jakiegos czasu staram sie nakrecic laktacje bo nie jestem w stanie sciagnac tyle ile wypija Jula Czy sa mamy w podobnej sytuacji?
Ja tez sciagam i daje z butelki bo Maly possie chwilke i co godzine bym musiala go karmic. W ciagu dnia staram sie mu dawac piers zeby mi laktacja nie zanikla(podobno moze sie tak stac gdy sie tylko sciaga) a i tak sa dni gdy mam pokarmu w brud i takie gdzie o malo cycow nie powyciagam zeby starczylo na karmienie

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora