Wątek
:
solarium
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-06-16, 13:51
#
11
shanonnowa
Rozeznanie
Dot.: solarium
Cytat:
Napisane przez
sstrawberry2
Może wizażystki które korzystają z solarium mają jakieś porady?
Mogę polecić Ci tylko to zebys na poczatku faktycznie zaczela chodzic od najmniejszej liczby minut np.
1 raz- 5 min
2 raz 7 min
3 raz 10 min
Stopniowo by skora oswoila sie ze sztucznymi promieniami.
I koniecznie uzywaj czegos do opalania na lampach.
Co prawda te wszystkie balsamy koncentraty w solariach sa strasznie drogie ( wlasicciele kupuja takie balsamy w 5 litrowych bankach i przelewaja w kieliszki dla kazdego klienta ktory sobie zyczy, taki kjieliszek maly 40ml chyba okolo 5 zl. a nie wiele wiecej ta cala banka 5litrowa, nie wiem za co oni licza tyle kasy chyba za czas poswiecony na przelewanie z banki do kieliszkow hehe) ale polecam osobiscie bys kupia sobie Maslo Kakaowe z Ziaji cos ok 5zł. jest rewelacyjnie,niedosc ze wlasnie polecane do opalania na solarium to tez ten sliczny zapach mmm..
Jesli bedziesz chodzila na Tube ( stojace) Nigdy nie zakladaj taki okularkow ktore tam gdzies wisza, co z tego ze chronia oczy( mozna najwyrazniej zamknac oczy to to samo) to jeszcze zostawiaja paski na skroniach, sama to przeszlam :P)
I jesli zamierzasz chodzic regularnie kup karnet, zaoszczedzisz kase
I pzede wszystkim poszukaj solarium z dobra opinia.
Ja osobiscie nie chodze na normalne czyli lezace. Uwazam to za zero komfortu i higieny. Co z tego ze oni tam dezynfekuja to na moich oczach( niewiadomo czym) to i tak kazdy czlowiek ma stycznosc z tym skora.
shanonnowa
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do shanonnowa
Znajdź więcej postów shanonnowa