2009-06-16, 22:07
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chce być punk princes
Ale sie ludzie jej uczepiliscie... Ma 15 lat, chce cos zmienic w swoim wygladzie (zaloze sie, ze jak byliscie w jej wieku tez chcieliscie troche poeksperymentowac...), widze, ze pisze sensownie, bez bledow itp, wiec po cholere wrzucacie jakies teksty o nauce? A to, ze chce zmienic styl na taki, o ktorym ludzie nie majacy pojecia o co w nim chodzi i sie smieja, to coz... ma do tego prawo i ja ją popieram, bo wedlug mnie warto szukac, tego w czym nam bedzie dobrze.
A co do tego stylu, to nos:
* spodniczki w kratke, badz tiulowe (ale nie takie bardzo rozlozyste, bo bedziesz glupio wygladac)
* spodnie rurki
* trampki ewentualnie balerinki lub cos typu glanow
* kolorowe koszulki np bokserki albo T-shirty z nadrukami
* długie, obcisłe tuniki (takie do konca pupy^^)
* bluzy kangurki
* fajnym dodatkiem do spodniczki sa pasiaste zakolanowki (albo podkolanowki)
* koniecznie pasek z cwiekami
* opaski do wlosow z jakimis kokardkami itp
* makijaz: dosc ciemno pomalowane oczy, ale bez przesady. Wedlug mnie najlepiej bys wygladala z mocno pomalowanymi rzesami i czarna kreska przy dolnych rzesach - efekt bedzie nie za mocny, ale fajnie podkreslony. Usta pomalowane jakims delikatnym, jasnym blyszczykiem.
* kolory: glownie czern i roz, ale rozne inne zywe kolory takze sa wskazane, np: zolty, zielony, pomaranczowy.
No to mniej wiecej tyle. Sama mam 20 lat, ale kiedys interesowalam sie punk rockiem, wiec jako taka wiedze mam^^ chociaz to bylo dosc dawno i za bardzo nie bylo jeszcze emo etc.
Mam nadzieje, ze troche Ci pomoglam. Powodzenia
Edytowane przez zuzka1989
Czas edycji: 2009-06-16 o 22:08
|
|
|