Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-17, 11:11   #1888
Anuschka
Wtajemniczenie

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Widzę, że chomik ochrzczony Teodorem przejdzie do historii wątku
Joasiu, myślę, że mogę napisać, że Chomik Teodor to honorowy "rezydent" i maskotka tego wątku. Wraz ze swoim kółkiem
Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana Pokaż wiadomość
Anuschko, moja córa zna na pamięć dialogi z Dnia Świra i raczy mnie nimi codziennie, rozsmieszają mnie do łez, a nie powinny bo tak naprawde one są tragiczne, smutne, swiadczące o fatalnej naszej kondycji...psychicznej.
Córko - tak to taki śmiech ze ściśniętym gardłem. Smutny film w istocie... A Konrad wymiótł swoim Adasiem bezlitośnie.

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Tharoonie, na pewno powtarzają Ci to codziennie i już słuchanie o tym Cię nudzi, ale jesteś wspaniały Wymiatacz do kwadratu
Podpisuję się pod tym - Tharoon to Wymiatacz Stulecia jest i basta!

Kasiu-Contax - kot, ach kot , a szczególnie to drugie zdjęcie zapatrzone w dal.

Uściski dla wszystkich pozostających w norkach. Może czasem po prostu tak trzeba...

Dzisiaj udało mi się wreszcie dostać do lekarza tak zwanego rodzinnego (moja radość wynika z tego, że to wcale nie jest takie proste jak by się mogło wydawać , przynajmniej u mnie). Pan doktor miał zapisanych 30 pacjentów i 5 godzin do dyspozycji, co daje "aż" 10 minut na pacjenta. Wykonalne? Może pod warunkiem, że pracowałby na bezdechu, a lekarz człowiekiem jest w końcu, a nie maszynką.

Zawsze uderza mnie jak wielu ludzi, szczególnie starszych, czekając na wizytę u lekarza, szuka kontaktu z drugim człowiekiem, jak są tego spragnieni. Wielki deficyt takich kontaktów występuje na tym naszym świecie. Bardzo to smutne...

No a teraz pochłaniam wielki talerz tortellini z roztopionym masełkiem na baaaardzo wczesny obiad i pachnę Kocim Szalikiem. Cudny jest

Edytowane przez Anuschka
Czas edycji: 2009-06-17 o 11:14
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora