Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-17, 11:20   #3544
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja mam w planach poświecać czas dziecku, pomagac w lekcjach(ale nie tak, ze robic za nie, tylko tak sobie lukac czy sobie radzi i jak cos to naprowadzać), przepytywac, ale nie tak na siłę, tylko tak, zeby sie cieszyło, ze umie i jakos tak bym chciału dziecku pokazac, że jak się nauczy to ma luz w szkole Tez mam nadzieje, ze będa lubiły czytac książki, bo żal mi ludzi, ktorzy nie mają wyobraźni. Nie chciałabym, żeby skończyły przed tv i przed kompem, bo to ogranicza a nie rozwija.
Póki co liczymy na siostrę tż, ze bedzie lubiła czytac książki, na razie lubi jak ktos jej czyta, ale w smie ma 8 lat to powinna już czytać chyba. Jest tu ktos kto sie zna, np. magister Onaella? Mogę jej kupić książkę na urodziny? Myślalam o Musierowicz, ale może lepsza będzie Karolcia, jak myślicie - kupic już?Albo Dzieci z Bullerbyn, w sumie jak ona idzie teraz do trzeciej klasy to juz się czyta jakies lektury.
Odrabiać lekcje to tez zamierzam I właśnie w taki sposób jak ty piszesz
Ale jak dziecko będzie w wieku dojrzewania, zbuntuje mi się i nie będzie się chciało uczyć to dopiero będzie Chociaż ja tez się buntowałam, ale uczyć sie uczyłam.
A co do czytania książek u dzieci. Mój brat(8 lat) lubi czytać książki i komiksy Ale grac na komputezre tez gra i bajki ogląda Jak był mniejszy to uwielbiał krecika, reksia. Ale to zawsze miał czas wyznaczony na to i tego musiał się trzymać. Teraz uwielbia jeździć na rowerze i codziennie z tatą wyruszają w trasę Ważne żeby dziecko miało jakąś pasję w zyciu. Bo telewizję to się ogląda z nudów.
Ja bym kupiła Dzieci z Bulerbyn. Ta książka jest super Karolcia tez by mogła być. Musierowicz to myślę, że jest do starszego dziecka-tak 10 lat. Ale mi się tak wydaje i ja w tym wieku(4 klasa to była) czytałam Musierowicz. Chyba, że juz teraz czyta to jak najbardziej warto kupić
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora