Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-17, 10:26   #568
IlonaP
Zakorzenienie

Dot.: Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...

Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
Dzięki za linka. A próbowałaś to? Działa? Bo mi się kroi coraz większe zamówienie w mazidłach na początku lipca to może wezmę to też?
ja nie używałam ale dziewczyny sobie chwaliły
jeden warunek sukcesu: SYSTEMATYCZNOŚĆ!
Cytat:
Napisane przez jmw Pokaż wiadomość
a ja już się zadręczam jak mam cala dolna półkę lodówki wziąć na wakacje
wiem że większośc produktów powinna wytrzymać jakis czas w pokojowej ale wciąz mam obawy...
spokojna jestem o hydrolaty (te z BU nie potrzebuja lodówki), żel hialuronowy j.w. te oleje ktore mam z BU (skwalan, arganowy, czeresienka) tez chyba moga być w pokojowej
ale martwię się o macerat brzozowy (i generalnie te rzeczy które mam z mazideł), serum lemon (acz ono ma kwas powinno sobie radzic) i o flavo (chyba że zamiast tego wezmę PHA bo też mi służy albo nawilżający hydrolat - myślałam o migdałowym)
oprócz tego powinnam wziąc mocznik (dodaję do balsamów - nie wiem czy moge rozmiedszac w większej porcji i zabrać ze sobą???) składniki do serów (witaminki i jedwab i NMF)
nie wyobrazam sobie tego wszystkiego
wyboldowane na pewno w temp pokojowej bezproblemowo
z witamin tylko E
mocznik możesz zmieszać
Cytat:
Napisane przez Dominkab Pokaż wiadomość
Musisz sobie taką lodówkę przenośną kupić. Są takie samochodowe z podłączeniem do normalnego kontaktu.
ja też wreszcie muszę - do łazienki