Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-17, 14:40   #3278
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

Cytat:
Napisane przez malibox Pokaż wiadomość
hej dziewczyny wcześniej nie pisałam ale dzisiaj w końcu się zdobyłam na notkę. Wiecie co paliłam fajki ale we wrześniu udało mi się rzucić ten nawyk. Ale cóż 10 kg do przodu się pojawiło. Walczyłam z nimi ale się nie udawało co straciłam to potem szybko wracało. Przeczytałam o tej diecie i okazała się świetna. Stosuję ją w sumie od połowy kwietnia. W sumie udało mi się już schudnąć jakieś 10 kg. Ale jeszcze chcę jakieś 5. Tylko muszę się przyznać, że oszukuję i to bardzo. W sumie przez 4 dni jestem na fazie uderzeniowej (ale często zdarza mi się zjeść np. ser żółty który kocham, czy też chlebek wasa żytni) a 3 dni zazwyczaj na weekendy jem ziemniaki i inne niedozwolone rzeczy np. pizze. Unikam pieczywa bułek tylko ta wasa unikam oleju. Wiem że mogę przytyć ponownie. Ale nie mam aż tak silnej woli jak wy dziewczyny by non stop trzymać się diety. Czytałam że u was wystąpiły jakieś skutki uboczne, u mnie powiem szczerze że występuje krwawienie między okresem. Czytała że szybkie chudnięcie utrata tkanki tluszczowej powoduje ubytek jakiś hormonów i dlatego te krwawienia. Ogólnie jestem zadowolona z tej diety. Polecam wszystkim ją. Mam nadzieję że jak osiągnę swoją wymarzoną wagę to te dni na 1 kg -10 dni minąl mi szybko i nie na oszukiwaniu. Nie oceniajcie mnie. Ja tylko chciałam napisać jak jest u mnie z tą dietą. I chyba chudnę dlatego że nie jem chleba i pieczywa oraz tluszczów.
spokojnie :8 większość z nas grzeszy, więc nie oceniamy gratuluje spadku wagi! i pisz częściej!
spinka25: to dobrze, że już lepiej z brzuszkiem! trzymam kciuki za piątek! ja mam nadzieję zobaczyć wtedy mniej niż 63kg..

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora