Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne, cz. VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-17, 16:25   #1778
xxbiankaoo
Raczkowanie

Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. VI :)

Cytat:
Napisane przez kosheen Pokaż wiadomość
Jejku na co Ci ten aparat przecież masz śliczne ząbki
Dziękuje Ale jak juz pisałam, na zdjeciu słabo widac moja wade Postaram sie zrobic lepsze

Cytat:
Napisane przez BlondynaXx16xX Pokaż wiadomość
No i jak było?? opowiadaj ja mam jutro separacje i w sobote aparat heh...ząbki bola?? mam zamiar sobie wybrac taki sam kolor gumeczek....uwielbiam różowy
Separacja mnie dosyc mocno bolała Ale aparat jak narazie nie Troszke pierscienie uwierały to załozyłam wosk i jest ok

Cytat:
Napisane przez hotgirl Pokaż wiadomość
xxbiankaoo i jak wrażenia? wszystko okej ? jak zeby jak jedzenie itd? wogle u jakiego orto się leczysz? mało ta wade u ciebie widać tzn. ja wogle jej nie widze:P
Jak wyżej napisałam narazie jest ok A jesc sie troche boje i robie to bardzo delikatnie hehe Mam wrażenie, że mi zaraz cos odpadnie, jakos sie boje gryzc

Cytat:
Napisane przez kocimietka Pokaż wiadomość
super kolor gumeczek powitać w gronie
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez yourenglish Pokaż wiadomość
Bianka, gratulacje! Wpadlam, by Cie powitac (pamietalam, ze mialas dzis wizyte). Sliczne zeby, a jaka masz wade ?! Ja oprocz nieco wysunietego kla nic nie zauwazylam!
Dziękuje A więc mam zgryz krzyzowy z lewej stronki, zeby nie zachodza na siebie tak jak powinny i to w sumie jest najwiekszym problemem ze wzgledu na to, ze przez to scieraly mi sie zabki Dół mam krzywy, kiedys wstawie zdjecie i Wam pokaze a na gorze mam wysuniety kieł, cofnieta dwojke i ogolnie lekka krzywizne Faktycznie moze nie jest ze mna najgorzej, ale jak mozna cos naprawic to trzeba to robic Ale mimo to mojer leczenie bedzie trwało 2 lata, własnie ze wzgledu na krzyzowy zgryz Moja orto chciała uniknac nakładania dla mnie ze tak sie wyraze "rozszerzaczy" i woli naprawic sprawe samym aparatem

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Pokaż wiadomość
Ślicznie Ci z tym aparatkiem I jakie piękne gumeczki Jaki to kolor? - czerwony czy ciemny róż?
Dziękuje bardzo Szybko przyzwyczaiłam sie do aparatu Kolor to ciemny roz, taki malinowy Fajnie wyglada - polecam

A może mi ktoś napisac jak właściwie używa sie wyciorka ? Zakupiłam, ale za bardzo nie wiem co mam z nim robic Mam stłoczone zebiszcza wiec miedzy szpary mi nie wchodzi Troche głupio ale naprawde nie wiem ocb I mozecie mi jeszcze napisać jak bezpiecznie uzywac nici dentystycznej Nie wypadnie mi zamek ? Kurcze boje sie, ze cos zrobie za mocno i cos odpadnie I gryzc sie tez boje z tego powodu, wiec jedzenie kroje na małe kawałki i połykam
Miałam do Was więcej pytań ale jakos wypadło mi z głowy Jak sobie przypomne to wyraze przez Wami swoje watpliwosci
xxbiankaoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując