2009-06-17, 16:25
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. VI :)
Cytat:
Napisane przez kosheen
Jejku na co Ci ten aparat  przecież masz śliczne ząbki 
|
Dziękuje Ale jak juz pisałam, na zdjeciu słabo widac moja wade Postaram sie zrobic lepsze 
Cytat:
Napisane przez BlondynaXx16xX
No i jak było?? opowiadaj  ja mam jutro separacje i w sobote aparat heh...ząbki bola?? mam zamiar sobie wybrac taki sam kolor gumeczek....uwielbiam różowy 
|
Separacja mnie dosyc mocno bolała Ale aparat jak narazie nie Troszke pierscienie uwierały to załozyłam wosk i jest ok 
Jak wyżej napisałam narazie jest ok A jesc sie troche boje i robie to bardzo delikatnie hehe Mam wrażenie, że mi zaraz cos odpadnie, jakos sie boje gryzc
Cytat:
Napisane przez kocimietka
super kolor gumeczek  powitać w gronie 
|
Dziękuje 
Cytat:
Napisane przez yourenglish
Bianka, gratulacje! Wpadlam, by Cie powitac (pamietalam, ze mialas dzis wizyte). Sliczne zeby, a jaka masz wade ?! Ja oprocz nieco wysunietego kla nic nie zauwazylam!
|
Dziękuje A więc mam zgryz krzyzowy z lewej stronki, zeby nie zachodza na siebie tak jak powinny i to w sumie jest najwiekszym problemem ze wzgledu na to, ze przez to scieraly mi sie zabki Dół mam krzywy, kiedys wstawie zdjecie i Wam pokaze a na gorze mam wysuniety kieł, cofnieta dwojke i ogolnie lekka krzywizne Faktycznie moze nie jest ze mna najgorzej, ale jak mozna cos naprawic to trzeba to robic Ale mimo to mojer leczenie bedzie trwało 2 lata, własnie ze wzgledu na krzyzowy zgryz Moja orto chciała uniknac nakładania dla mnie ze tak sie wyraze "rozszerzaczy" i woli naprawic sprawe samym aparatem 
Cytat:
Napisane przez kar0link4
Ślicznie Ci z tym aparatkiem  I jakie piękne gumeczki  Jaki to kolor? - czerwony czy ciemny róż?
|
Dziękuje bardzo Szybko przyzwyczaiłam sie do aparatu Kolor to ciemny roz, taki malinowy Fajnie wyglada - polecam 
A może mi ktoś napisac jak właściwie używa sie wyciorka ? Zakupiłam, ale za bardzo nie wiem co mam z nim robic Mam stłoczone zebiszcza wiec miedzy szpary mi nie wchodzi Troche głupio ale naprawde nie wiem ocb I mozecie mi jeszcze napisać jak bezpiecznie uzywac nici dentystycznej Nie wypadnie mi zamek ? Kurcze boje sie, ze cos zrobie za mocno i cos odpadnie I gryzc sie tez boje z tego powodu, wiec jedzenie kroje na małe kawałki i połykam 
Miałam do Was więcej pytań ale jakos wypadło mi z głowy Jak sobie przypomne to wyraze przez Wami swoje watpliwosci
|
|
|