Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prosze o porade- chlopak, prostownica, suche wlossy i regeneracja.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-18, 15:20   #1
EmoTar
Przyczajenie

Prosze o porade- chlopak, prostownica, suche wlossy i regeneracja.

prosze o nie usówanie tematu, wiem, że moga istnieć tematy które moga mi pomóć ale nie umiem się odnaleść na tym forum
Witam !
Chcę was prosić o poradę, mam 15 lat, jestem chłopakiem i od grudnia zapuszczam włosy, teraz mam grzywke długości hmm tak poniżej brwi i reszte pod uszy, byłem ciemnym blondynem ale zastosowałem naturalną kurację rumiankiem i mam włosy jasne.
Zawsze po myciu moje włosy się lekko falowany/skręcały a raczej PUSZYŁY<--;/, więc zacząłem je prostować. - już 3 miesiące prostuje.

Mam włosy cienkie i suche, zawsze rano bardzo się podpuszają nawet jeśli je wyprostuje wieczorem, więc co dzień po 15 minut spędzam nad tym aby je ułożyć, zaś gdy są toche tłuste to są w miarę dobre. Myje je co 3-4 dni.
Zaczynają się wakacje więc chce o nie zadbać jakoś specjalnie co mi polecacie?
Jak narazie przed umyciem nakładam na 15 minut na włosy Naftę Kosmetyczną, a przed prostowaniem włosów po umyciu nakładam Krem wygładzający hot liss z 'loreal(technologia termo ochronna + wygladzanie) tylko że nie stosuje go na co dzien tylko po wymyciu a szapon używam taki z Nivea prostujący włosy.

Jestem amatorem w pielęgnowaniu włosów i chciałbym was prosić o konkretne porady, i jeśli mógłbym to nie jakieś pojedyczne tylko cały rytuał, że tak to ujmę hehe.

Edytowane przez EmoTar
Czas edycji: 2009-06-18 o 15:28
EmoTar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując