Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-18, 16:37   #2617
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

AgatkaL wspolczuje... ale najwazniejsze ze jestescie razem...

Rybulka bo ja mam urwanie glowy... wyniki do magisterki sesja zakonczenie porzeszkola obserwacje i slub.. a do tego jutro musze oddac teczke do awansu zawodowego na nauczyciela kontraktowego a jeszcze nie mam podsumowania.. a jakby tego bylo malo mam goracze piekielnie boli mnie gardlo mam dusznosci kaszle taki duszaca i mam napady goraca... do lekarza ide na 17 a niemoge brac l4 bo na zakonczeniu musze byc w przedszkolu! wiec zarabiscie... moze przez weekend sie podlecze bo w przyszlym tygodniu tez musze byc bo mamy wizyty z kuratofium konferenje dyrektorow i inne cyrki na kolkach... i dziekuje ze o mnie pamietasz bo juz myslalam ze przepadlam w odchlani zapomnienia
wogole to tz pojechal mi kupic do empiku po jakas ksiazke bo ostatni nabytek - czerwony rower - poleam- przeczytalam w 1 dzien... nie umialam sie oderwac.. wie ja tez mol ksiazkowy tylko oszczedniejszy jak jedna skonczy druga kupuje inaczej bym wszystkim niepreczytala..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-06-18 o 16:39
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora