2009-06-18, 16:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjemność dla partnera
Cytat:
Napisane przez carlie
Hey
Mam problem jestem z chłopakiem od pół roku i chciałabym się dowiedzieć jak mogę jemu sprawić przyjemność ?
Czy jest jakieś miejsce po którym można go całować czy na przykład dotykać, masować albo jeszcze coś innego, tak aby mu to sprawiło chociaż odrobinę przyjemności. ?
Mam obawy, że może mu się znudzić samo że się tak wyrażę "zajmowanie się" mną chce aby i on czerpał większą przyjemność z naszego związku.
Wiem że sprawia mu przyjemność gdy go dotykam po udach, torsie czy całowanie, ale czy jest jeszcze jakaś możliwość by go zadowolić.
Wstydzę się go zapytać czego pragnie, albo co by chciał abym zrobiła dla niego (wiecie w jakim sensie), a swoją drogą wiem, że by mi do końca szczerze nie odpowiedział, bo nie chce na mnie nalegać on chce żebym robiła sama z siebie coś dla niego tylko, że on nie chce mi ułatwić nawet jak go zapewniam, że chce sprawić mu przyjemność.
Pomóżcie proszę...
Nie jestem pewna czy założono już podobny wątek, ale jeśli tak to przepraszam za powtórzenie.
|
Nie odkryję ameryki jak powiem, że najczulszy i najwrażliwszy na dotyk jest penis. Jednak warto także sprawdzić uszy, szyje, sutki, brzuch i podbrzusze, głaskać lizać delikatnie drapać. Sama zauważysz kiedy u przyjemnie i co lubi. Próbując wielu rzeczy. Bo nikt Ci gotowej recepty nie da bo nie ma czegoś takiego. Każdy jest indywidualnością.
|