Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby '09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-19, 00:11   #886
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby

Seona urodziła !!!

"o 19.35 urodzilam Patrycje jest sliczna i glosno plakala .Maz mowi, ze podobna do niego. Jakos strasznie nie bolalo, tylko spiaca bylam, bo od 2 w nocz nie spalam. PanBog czuwal, bo przyszlam od razu na 7 rano i nie czekalam w domu na mocniejsze skurcze, bo od 10 nikogo juz nie przyjmowali z powodu braku miejsc
"

Cytat:
Napisane przez satulik Pokaż wiadomość
Byłam dzis na wizycie u gin i Pani doktor stwierdziła, ze krew leje mi się "ciurkiem", dostałam tabletki na zatrzymanie krwawienia, jeśli nie przejdzie do poniedziałku, to idę do szpitala

Moja Maja dziś ma 4 tygodnie, ale ten czas zapiernicza
ad. 1 mam nadzieję, że te tabletki Ci pomogą i unikniesz szpitala
ad. 2 gratuluję Mai miesiączka
Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
ale pogadalismy szczerze i mi powiedzial ze widzial jak strasznie sie meczylam, widzial dokladnie jak Kuba wychodzil i ze mnie nacieli... zszyli i widzial jak pozniej nie moglam usiasc w domku, jak mnie bolalo i nie chce mnie namawiac... chce zeby mi sie wszystko dobrze zagoilo i wtedy bedziemy miec najlepszy seksik na swiecie wie i rozumie mnie ze chociaz mam ochote to nie dokonca wiem czy wszystko sie pogoilo, czy dobrze sie zroslo i czy nie peknie mi nic podczas "pierwszego razu"

mam jeszcze pytanko... bo wlasnie sie tak zastanawiam czy nie dostalam okresu ... hmmm... nie wiem co mam myslec normalnie... bo jakos tak dziwnie u mnie jest..

wiadmo ze po porodzie krwawilam ... ale podkladow uzywalam tylko 1 dzien pozniej juz tylko zwykle podpaski bo nie bylo tego duzo... po tygodniu jakos zaczela mi sie taka brazowa wydzielina a pozniej zolta... mialam chyba 2 dni przerwy ze nie bylo nic... pozniej zaczelam znowu krwawic ale tak minimalnie... no doslownie male plameczki byly, takie brunatne a od 2 dni krwawie jak szalona... na poczatku pomyslalam ze mi szwy puscily i rana sie zrobila... no ale jak??? przeciez nic nie robilam takiego... leci jak z kranu normalnie... a to dopiero rowny miesiac po porodzie... czy to mozliwe ze to okresik???
ad. 1 normalnie mężowi należą się za taką wyrozumiałość
ad. 2 może rzeczywiście to okres a może poszłabyś z tym do lekarza albo zapytała się położnej tak dla pewności