Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby '09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-19, 10:51   #899
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość

kochana uwierz ze to minie... jeszcze chwilka, dwie i twoj nastroj bedzie o wiele lepszy... wedlug mni najgorsz sa pierwsze 3 tygonie...
ja sie czulam bezsilna i nie wiedzialam co robic... nie raz poplakalam, tzta codziennie wkurzalam, dobrze ze nie dawal po sobie poznac jak go irytuje

kochane ja jestem prawie 5 tygodni po porodzie i waga stoi w miejscu... troche mnie to wkurza bo nie ma w czym chodzic, wyjazd do polski sie zbliza a ja jak wieloryb ale pociesza mnie fakt ze mam przy sobie malego wielorybka

Skoro mówisz, że najgorsze pierwsze 3 tygodnie to już mi niewiele zostało
no właśnie - ta waga to jakas masakra jest ja od dzis zaczelam takie lekkie na poczatek cwiczenia, jestem na diecie i mam nadzieje ze niebawem efekty bedzie widac, bo nie usmiecha mi sie kupowanie nowych rzeczy w wiekszym rozmiarze... marzylam o zakupach po porodzie, ale na razie nie mam jakos checi z tymi kilogramami...
A powiedz mi jak tam Twoje rozstępy - mniej troszkę widoczne?? Pytam, bo mnie tak wysypało, że nie pamiętam juz jaki kolor ma moja skóra, bo wszędzie różowo albo niebiesko od rozstępów i sie zastanawiam ile musi minąć czasu zanim się staną bledsze... Te rozstępy to poza kilogramami druga masakra
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥

Edytowane przez magduchahahaha
Czas edycji: 2009-06-19 o 10:52
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora