2006-02-09, 12:35
|
|
Rozeznanie
|
Panny młode z Trójmiasta - jesteście tu?
Witaj.
Jeśli jesteś z Trójmiasta i właśnie planujesz ten wyjątkowy dzień to zapraszam do wymiany doświadczeń, dzielenia się swoimi planami i uwagami. Razem może stworzymy całkiem praktyczny poradnik?
"Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć, ...no to ja zaczynam!"
Mój ślub odbędzie się 9.09.2006 r., o 17.00, w parafii Gwiazda Morza w Sopocie, zaś wesele na 40 osób w Pensjonacie Irena. Od kościoła jest to zaledwie kilka minut drogi, zatem idealnie się złożyło Można iść na "imprezkę" pieszo.
Sporo zmian zaszło od pierwotnych ustaleń .Najpierw miał być tylko cywilny, a za jakiś tam czas kościelny (ze względów finansowych), ale rodzina Nam "bardziej" pomoże, więć idziemy na całego i od razu
Njapierw data była czerwcowa (stąd moj nick) , potem 26.08.06, ale wszędzie sale były już zarezerwowane, więc przełożyliśmy na wrzesien i tak juz zostanie, uff... Rodzinka będzie miala czas na lepsze przygotowanie się!
Co mamy załatwione? Data, godzina, sala, Dj, samochód (bo nasz własny, tylko dekoracja), wzór obrączek; fryzjer, makijażystka, babeczka od pazurków.
Czego nie mamy? Suknia+dodatki, garnitur+dodatki, fotograf (no mamy, ale w 50%), podróz poślubna (o ile w ogóle będzie ) , dokumentów (za wcześnie), ale za to zaczynamy już nauki przedmałżeńskie.
Hmmm... to chyba wszystko
A Wy na jakim etapie jesteście?
Pozdrawiam panny młode z trójmiasta ... i nie tylko.
Ps. Mam nadzieję, że nie pozwolicie umrzeć temu wątkowi?
|
|
|