2009-06-19, 20:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Tymeniu- gratuluje 
Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana
Kolu, mnie też ten cytat nie daje spokoju, jest kwintesencją tych perfum Angel, recenzje Kattariny, krótkie, czasami jednozdaniowe, trafiają do mojej wyobraźni i uwazam je za majstersztyk!
I na mnie tez
Katt
|
D'Artagnanko, alez tutaj rosne przed monitorem
Taki mam styl pisania i... bycia- less is more.
A zeby nie bylo, ze moj minimalizm to koniecznosc, bo nie umiem pisac dluzszych tekstow , to przyznam sie, ze popelnilam kiedys kilka dluzszych recenzji w KWC, pod innym nickiem; klik! i pomimo, ze wciaz odbieram te zapachy (prawie) tak, jak je opisalam, to generalnie uwazam, ze perfumy najpelniej przemawiaja pachnac i zaden egzaltowany elaborat nie ujmie wrazen odbieranych przez nos i mozg 
Cytat:
Napisane przez mskladaczek
Mam wolna chate  Maz na Terminatorze z kumplami, moge wymiatac!
Wiem, wiem. Tak sobie tylko glupio zazartowalam
A jak! Gadam. 
Wszyscy z nia (nie do niej  ) rozmawiaja; nawet moja babcia, ktora kiedys uwazala, ze to glupota
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------
Ona nie wie, ze jest duza... pcha sie nawet na kolanka ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I z ta mala smieszna Emi, co to niedawno zaczela kg wazyc, bawi sie jak 'rowny z rownym'. Wyglada to komicznie, jak Emi z Wega lataja po ogrodzie...Wega specjalnie klusem, Emi galopem, zeby za nia nadazyc. Sasiedzi parskaja smiechem za kazdym razem, gdy je razem widza 
|
Magdaleno- gratuluje wolnej chaty i domagam sie zdjec Wegetki brykajacej z Emi!!! 
A rozmowy ze zwierzakami to dla mnie/nas normalka
|
|
|