Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-19, 21:16   #551
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Ice, baw się dobrze! Będziesz wyglądać pewnie oszałamiająco!

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Gratuluję egzaminu
Co do YR to na początku jest zniżka, a potem ciągle przychodzą ulotki promocyjne np. 2 w cenie 1, 40%-50% zniżki na jeden produkt, na wakacje książki czekowe, plu karta stałego klienta z pieczątkami, za którą znowu są prezenty. Myślę, że akurat system zatrzymania klienta u siebie mają bardzo dobry, bo działają na wiele stron.

U mnie leje okropnie
W ostatnie dni obłowilam się ciuszkowo w lumpku: bluzka nowa z metką jasnoróżowa, letnia biala spódnica falbaniasta do kolana, t-shirt nowy. Do tego zestaw Taft i krem Ori aloesowy do buzi. I zużyłam kilka rzeczy, więc mogę poszaleć
W ogóle bardzo zaczęły podobać mi się kosmetyki Ori. Avon średnio mi odpowiada, a te są naprawdę dobre. Tak się zastanawiam czy nie pobawić się w konsultantkę. A ta nowa seria z lawendą i jagodą już musi być moja i żel z morelą i białą herbatą i...
Dziękuję No nie wiem czy jest sens wyrabiać sobie kartę, zresztą nikt mi tego nie proponował bo w Kielcach jestem na zakupach raz na 3 miesiące albo rzadziej, a tak to ze szkoły prosto biegnę na bus do domu. No ale oferty kuszące, bo bez nich ceny troszeczkę dobijają.
Szkoda że u nas nie ma lumpków z nowymi rzeczami i jeszcze nadajacymi się do chodzenia
Co do Ori, to ja też lubię ich kosmetyki, dawniej miałam świetny tusz-rozczesywał idealnie, miał świetną szczoteczkę- i lubiłam w nim ten charakterystyczny 'klik' przy zamykaniu Teraz nie mam wokół siebie żadnej konsultantki Ori, więc troche zaopatrzyłam się na wymiankach- niedługo ma do mnie przylecieć balsam kokos i ryż.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wiecie co? O lakierach piszemy już ok 3 tygodnie ciekawe jak długo jeszcze

Nie mam już sił szukać różanego lakieru, kupię Astora którego ma Luskap.
No szał na lakiery trwa i trwa! Ciekawe co będzie następne-o ile szał lakierowy w ogóle minie
Hosenko, myślę, że powinnaś być zadowolona z koloru.

Achhh, wreszcie mogę się zająć w pełni wizażem, oglądaniem seriali (teraz ściągam dra House'a i może zacznę jeszcze zagubionych) Znacie jakieś super seriale? A w ogóle to nie mogę się doczekać Dextera na jesieni!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora