Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik '91 - część XI :*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-19, 22:43   #86
Monii07
Wtajemniczenie

GG do Monii07
Dot.: Rocznik '91 - część XI :*

Cytat:
Napisane przez indieTarunia Pokaż wiadomość
parodia, mogę na pytania odpowiedzieć w niedzielę?
zdradź chociaż swoje imię bo albo nie napisałaś albo mi umknęło

Cytat:
Napisane przez iminka Pokaż wiadomość
Sorry, ale nie chce mi się cytować
Monii07- ja też jak zobaczyłam, że mam wzorowe to mi się chciało śmaić, bo nie dość, że nic dla szkoły nie robię to jeszcze na lekcję chodziłam sobie wybiórczo
anczysko1 -jadę do Paralii
Katiusia- ja tez szukam w pracy, ale w Częstochowie to już wszystko fajne zajęte; i po co wyrabiałam książeczkę sanepidową?

W ogóle jestem poirytowana pakowaniem, nienawidzę tego robić, pewnei znowu połowy rzeczy zapomnę.
i na dodatek już po raz 3 zapomniałam kodu pin do mojej karty od bankomatu a za każdą zmianę kodu pin płacę 2 zł więc teraz znowu będę musiała płacić

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

A ja zasnęłam po oglądnięciu 20 minut filmu i już więcej razy się nie podjęłam oglądania Władcy Pierścieni, tym bardziej czytania też nie. Chociaż Hobbita przeczytałam calego :P:

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Mi też strasznie gasł na początku, potem już nie. Trzeba przyzwyczaić się do samochodu, bo w każdym sprzęgło jest trochę na innej wysokości. Ale jeśli Ci gaśnie to pewnie za szybko puszczasz, jak puszczasz sprzęgło bardzo powoli to samochód jest w stanie sam Ci ruszyć bez dodawania gazu więc, tylko musisz wyczuć trochę pedał i będzie dobrze
Mi teraz tez kilka razy zgasł bo jeszcze nie wyczułam samochodu moich rodziców, no ale grunt to się nie stresować.
no wiesz, ja się niby 'udzielałam' w Caritasie no, ale...

łał, nawet nie wiedziałam, że takie miejsce istnieje, ale przed chwilą znalazłam, że to w Grecji.

if that is tragic… then give me tragedy.
Monii07 jest offline Zgłoś do moderatora