Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Akademia Pedagogiczna Kraków :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-20, 01:25   #219
q_kaska_q
Zadomowienie

Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)

Cytat:
Napisane przez Senija Pokaż wiadomość
no ja składam na filologie romańską bo myślę, że tam mam największe szanse sie dostać, ale wolałabym mimo wszystko PO maturach to zrobić. kurde, dwoniłam przed chwilą do AP ale kurde nikt nie odbiera:/ moja koleżanka tam była osobiście i sie pytała do kiedy można wpłacać pieniądze i jej powiedzieli, ze do ósmego lipca:/ więc już nic nie czaje, wcale. wplacac czy nie? kurde no bo sory, nie chce kasy w błoto wyrzucać a słono sobie każą płacic:/ no ale z drugiej strony... powinno to byc wyraźnie na stronie głównej rekrutacji napisane a nie takie jakieś dziwne dociekania:/ Jutro pewnie będzie zamkniete na weekend i bede musiała do poniedziałku czekać, głupol ze mnie, ze dzisiaj wcześniej nie zadzwoniłam:/ Oczywiście, jak tylko się czegoś dowiem, to dam znać, wy też próbujcie dzwonić.

No i jeszcze coś mi przyszło do głowy: rekrutacja od 1 czerwca jest dla kandydatów na studia drugiego stopnia i maturzystów z ubiegłych lat. A ten papierek zaświadczający o dokonaniu wpłaty po to się wkłada do teczki z dokumentami, żeby nie trzeba było czekać na zaksięgowanie, przecież go dajemy razem z innymi papierami właśnie po to, żeby nie trzeba było czekać na potwierdzenie dokonania wpłaty, tylko żeby komisja rekrutacyjna miała dowód od razu i nie musiała niczego przedłużać... Chyba dobrze myślę. Ja się wstrzymam z tą rejestracją do poniedziałku, zadzwonię, wypytam co i jak i wtedy zadecyduję, czy się rejstrować, czy nie, bo dwa dni mnie nie zbawią, a składać będę pewnie jeszcze na inne kierunki, bo nie jestem do końca przekonana co do filologii i nie będę kasy tracić. A jak zobacze wyniki z matury to na pewno będzie mi łatwiej moje szanse ocenić.

No po kiego grzyba oni mieliby czekać na zaksięgowanie, jak mają ten odcinek potwierdzający ŻE ZAPŁACIŁAŚ? Ankalime, a znasz może taki przypadek, że komus nie przyjęli podania bo sie za późno zarejestrował i miał przelew niepotwierdzony? Tzn zdarzyło się już kiedyś tak?

Dziewczyny, które już się zarejestrowały: na jakie kierunki składałyście? I nie pojawił wam się tam żaden taki komunikat?
mam ten sam problem... nie rozumiem tego wszytskiego ...;/ ale tez myslalam nad tym ze jezeli daje im potwierdzenia przelania pieniedzy to maja dowo ze wplacilam.. wiec jak moga mi tego nie uznac..;/
a ile wynosi ta kwota ktora trezba wplacic? slyszlam ze 65zl... a znowu od innej osoby ze 80zl.. i ta kwota wynosi tyle samo niezaleznie od uczelni czy na rozncyh uczelniach ta kwota sie zmienia?

ja sie bede jutro rejestrowac ale jakby dzwonila do ap i czegos sie dowiedziala to daj znac bo a tez juz tam mialam dzwonic;
pozdrawiam

koty
q_kaska_q jest offline Zgłoś do moderatora