Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknia ślubna odpowiednia do figury
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-20, 06:27   #390
Aper
Zadomowienie

Dot.: Suknia ślubna odpowiednia do figury

Cytat:
Napisane przez nicko Pokaż wiadomość
Jak dziewczyna pisze, że jest niska i ma 163cm, to co ja mam powiedzieć? W takim razie ja jestem maleńka, bo mam tylko 152cm
Ale do rzeczy:
Czy w takiej sukni dobrze będzie wyglądała dziewczyna z małym biustem? Do jakiej figury pauje taka suknia, a kto jej nie powinien wkładać? Z góry dziękuje za wszelkie rady.
TAK, ten dekolcik ładnie podkreśli mały biust pod warunkiem, że pod piersiami materiał nie będzie wisiał, tylko dokładnie przylegał do sylwetki. Nadaje się też do sytuacji odwrotnej - duży biust, i nawet bym powiedziała, że ta sukienka jest dobrym rozwiązaniem dla dziewczyny o obfitszych kształtach Tylko plecki do niej trzeba mieć ładne ... Jeśli to sukieneczka dla Ciebie, to bym proponowała taką, która będzie ciutkę węższa w spódnicy, by zachować proporcje do wzrostu. Góra bez zmian, tren malutki tez możesz mieć

Poza tym dziewczyny pamiętajcie, że często (nie ZAWSZE) identyczne rozwiązanie może być odpowiednie dla sytuacji zupełnie przeciwnych - np. mały/duży biust; szeroka/ wąska talia, ramiona...

umha, przeredaguj post bo wygląda jak reklama...
Aper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując