2009-06-20, 06:27
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia ślubna odpowiednia do figury
Cytat:
Napisane przez nicko
Jak dziewczyna pisze, że jest niska i ma 163cm, to co ja mam powiedzieć? W takim razie ja jestem maleńka, bo mam tylko 152cm 
Ale do rzeczy:
Czy w takiej sukni dobrze będzie wyglądała dziewczyna z małym biustem? Do jakiej figury pauje taka suknia, a kto jej nie powinien wkładać? Z góry dziękuje za wszelkie rady.
|
TAK, ten dekolcik ładnie podkreśli mały biust pod warunkiem, że pod piersiami materiał nie będzie wisiał, tylko dokładnie przylegał do sylwetki. Nadaje się też do sytuacji odwrotnej - duży biust, i nawet bym powiedziała, że ta sukienka jest dobrym rozwiązaniem dla dziewczyny o obfitszych kształtach Tylko plecki do niej trzeba mieć ładne ... Jeśli to sukieneczka dla Ciebie, to bym proponowała taką, która będzie ciutkę węższa w spódnicy, by zachować proporcje do wzrostu. Góra bez zmian, tren malutki tez możesz mieć
Poza tym dziewczyny pamiętajcie, że często (nie ZAWSZE) identyczne rozwiązanie może być odpowiednie dla sytuacji zupełnie przeciwnych - np. mały/duży biust; szeroka/ wąska talia, ramiona...
umha, przeredaguj post bo wygląda jak reklama...
|
|
|