Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-20, 10:44   #716
zawiedziona
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7

Cytat:
Napisane przez Paperlove899 Pokaż wiadomość
eh...wrocilam z tego kina
noi bylo tak jak sie spodziewalam ....czyliii raczki raczki! a ja tylko musialam go upominac;/ponad toooo ja nie lubie jak ktos gada w kinie wiec mnie tak wkurzal ze grrrr,denerwowalo mnie w nim wszystko ! nawet jako w koledze;/ oj niedobrze niedobrze ze mna...;p na jakas jedze wychodze...

Hmm to ja chyba też jestem jakąś jędzą bo gdy jakiś chłopak,, który mnie nie zainteresował, jest dla mnie miły albo stara się o moje względy to też mnie wszystko w nim denerwuje

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Cynamonkaa Pokaż wiadomość

Tak, próbowałam. Miałam nawet krótki romans z jego najbliższym kumplem...Z innymi facetami hmm.... znajomość kończyła się po jednym, gora trzech spotkaniach...Każdy z nich mi nie pasował, każdy był tak inny od Exa...
A ja tak naprawdę myśle tylko o nim. O tym ile chciałabym mu powiedzieć. Wiem że dopiero wtedy mogłoby mi ulżyc. Niestety to niemożliwe.

No to ja przynajmniej z nim rozmawiam na gg i mogę powiedzieć co mi "leży na sercu" i chyba dlatego nie mogę o nim zapomnieć. A tak sobie myślę, że może powinnaś mieć w przyszłości kogoś zupełnie innego od Exa, żebyś ciągle nie porównywała nowego partnera z byłym Chociaż sądzę, że nie robisz tego świadomie tylko myśli same nachodzą.
zawiedziona jest offline Zgłoś do moderatora