Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-20, 14:02   #567
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Takie małe to zamówienie? Polecam jeszcze krem odżywczy.
Małe? Na razie mi wystarczy, bo muszę zużywać na bieżąco Poza tym nie wiem czy na pewno mi ta Himalaya podejdzie, ale myślę, że tak skoro tyle dobrych opinii ma

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
niedługo się szykuję i spadam na imprezę z przyjaciółką, TŻ do mnie przyjedzie
Hej Vibesiu
Baw się dobrze.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
nabylam tylko peeling Ziaja Sopot Spa, ten z niebieskiej serii. pachnie mi morzem i plaza, jeszcze go nie testowalam ale czuje, ze mi sie spodoba - jest bardzo drobny.

Snow Was pozdrawia obiecala, ze niedlugo zajrzy
O, to ja poproszę o wrażenia po testach, bo mnie ciekawi ten peeling.
No i czekam na snow

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
taka morelkowa , ostatnio wyczułam podobne nutki do ukochanej brzoskwiniowej a w dodatku teraz one są po 7,90 (czyli dl amnie ok 5,50) więc az żal nie brać granat i śliwkę też mam, obie są słodkie

I ja chyba też w końcu zamówię Himalayę- nudziłam ojcu o prezent na dzien dziecka to powiedział, że jak dostanie pracę. Wczoraj otrzymał telefon z zaproszeniem do podpisania umowy od początku lipca- więc jeszcze tydzień czekania
Z tą praca to cud- już był bliski załamki, a poza tym to siedzenie w domu powodowało tylko wieksze zrzędzenie- wreszcie odetchniemy z ulgą w domu Ale za to teraz mama zaczęła wakacje
W takim razie może się skuszę na tą morelkę Będzie do psikania się "po domu" a jak mi się znudzi czy coś to zużyję jako odświeżacz do powietrza(tak było z waniliową, którą miałam ze 2 lata temu).
No i cieszę się, że Twój tata dostał pracę. Świetna wiadomość!

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-06-20 o 14:03
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora