2009-06-20, 14:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Napisane przez aante_e
Takie małe to zamówienie?  Polecam jeszcze krem odżywczy.
|
Małe? Na razie mi wystarczy, bo muszę zużywać na bieżąco Poza tym nie wiem czy na pewno mi ta Himalaya podejdzie, ale myślę, że tak skoro tyle dobrych opinii ma 
Cytat:
Napisane przez Vibeska
niedługo się szykuję i spadam na imprezę z przyjaciółką, TŻ do mnie przyjedzie 
|
Hej Vibesiu 
Baw się dobrze.
Cytat:
Napisane przez zizou
nabylam tylko peeling Ziaja Sopot Spa, ten z niebieskiej serii. pachnie mi morzem i plaza, jeszcze go nie testowalam ale czuje, ze mi sie spodoba - jest bardzo drobny.
Snow Was pozdrawia  obiecala, ze niedlugo zajrzy 
|
O, to ja poproszę o wrażenia po testach, bo mnie ciekawi ten peeling.
No i czekam na snow 
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
taka morelkowa  , ostatnio wyczułam podobne nutki do ukochanej brzoskwiniowej a w dodatku teraz one są po 7,90 (czyli dl amnie ok 5,50) więc az żal nie brać  granat i śliwkę też mam, obie są słodkie
I ja chyba też w końcu zamówię Himalayę- nudziłam ojcu o prezent na dzien dziecka to powiedział, że jak dostanie pracę. Wczoraj otrzymał telefon z zaproszeniem do podpisania umowy  od początku lipca- więc jeszcze tydzień czekania 
Z tą praca to cud- już był bliski załamki, a poza tym to siedzenie w domu powodowało tylko wieksze zrzędzenie- wreszcie odetchniemy z ulgą w domu  Ale za to teraz mama zaczęła wakacje 
|
W takim razie może się skuszę na tą morelkę Będzie do psikania się "po domu" a jak mi się znudzi czy coś to zużyję jako odświeżacz do powietrza(tak było z waniliową, którą miałam ze 2 lata temu).
No i cieszę się, że Twój tata dostał pracę. Świetna wiadomość!
Czas edycji: 2009-06-20 o 14:03
|
|
|