Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-21, 09:59   #2641
irsin
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
GG do irsin
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;12860854]Prosze, przeczytaj wszytskie watki dotyczace naszej sprawy bo chyba poznalas ja zbyt pobieznie.
Uwierz mi, bardzo ciezko dogadac sie z osoba, ktora juz od pierwszej PW wyzywa Cie oszustek. Czasami jest tak, ze dogadac sie po prostu nie da.
Nie wiem jakie Ty znalazlabys wyjscie z takiej sytuacji. Czasami proba porozumienia z kims spala sie na panewce juz na samym poczatku i nic sie nie da zrobic. Nie z kazdym da sie dogadac i taka jest smutna prawda. Pozdrawiam [/QUOTE]

Jamestown, powtarzam nie wyzywalam Cie od oszustek.
Pytalam Ciebie czy widzisz jakies wyjscie z tej sytuacji - powiedzialalas, ze nie.
Moderatorka pisala i do Ciebie i do mnie- proponowala,abym ja Ci odeslala koszulke i tusz, a ty mi jedne perfumy- podkreslam jedne, aby bylo sprawiedliwie- rowniez okazalo sie,ze nie jestes zainteresowana.

btw moja 1 PW do ciebie:

"tak, wyslalam,ale nie wiem dlaczego nic w wiadomosci nie bylo
dostalam Twoja przesylke, jednak Gucci II sa koloru zielonkawego, a nie rozowego jak powinny byc - mam w domu jedna swoja flaszke 50 ml i moje sa rozowe , w kazdym sklepie sa rozowe .
Nie wiem jak wybrniemy z tej sytuacji bo perfumy od Ciebie takze pachna inaczej niz oryginalne Gucci II.

pozdrawiam
Agata"

przeczytaj swoja odpwoiedz na ta wiadomosc- sama sie w niej nazwalas oszustka.

I byloby na tyle.

Edytowane przez irsin
Czas edycji: 2009-06-21 o 10:02
irsin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując