Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby '09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-22, 12:37   #989
kuroikaze
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby

Agusia a gdzie kupowałas ta herbatke i ile placilas?
Natan strasznie sie prezy od 6 rano i widze jak sie meczy juz nie wiem jak mu pomoc. niby woda koperkowa pomagala jak pilam ale teraz to juz nie widze poprawy...
a to miejsce po szczepieniu zaczyna Natanowi ropiec. lekarka mowila ze bedzie ropiec i tak ma byc i zeby sie nie przejmowac

Pakusia wcale sie nad nim nie zneczasz z tego powodu. Ja tez bym chciala sie zmobilizowac i Małego nauczyc zeby sam zasypial. Narazie zasypia alebo po karmieniu przytulony do cyca albo u mnie na brzuchu ale nie mam sumienia go zostawic jak sie meczy z tymi gazami wiec podziwiam samozaparcie.

Boszenko ale fantastyczny pomysl! czemy my na taki nie wpadlismy
mam nadzieje ze pochwalisz sie zdjeciami a w sukienke wejdziesz, do wrzesnia jeszcze troche czasu. a co do wlosow... to ja co prawda nie rozjasnialam nigdy ale dziewczyny maja racje trudno wyjsc z czerni nie niszczac wlosow

Gosikk Natan tez bardzo sie spina tylko ze tak mniej wiecej od 6 rano od 3 dni chyba mecza go gazy i ja juz tez nie wiem jak mu pomoc.
ojej tesciowa nie widzi 3 kg jak to?

Marika nie denerwuj sie tak bardzo tym sluchem, poczekaj na badania. Natan tez nie zawsze reaguje.

Maugoszatka Hela fantastyczna

Superzabula Slicznie wygladacie i synek taki malutki, moj to

Satulik buziaki dla Mai z okazji miesiaca

Seona Witajcie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość

Agusia wreszcie zboczenico sie wyzylas!
hehe to jej powiedziałaś
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora