Dot.: Klient Twój Pan ;)
Witam , czytam, czytam i skąd ja to znam . Ja na razie "tworzę" głównie dla rodziny i znajomych, i znajomych znajomych i w większości z kamieni. Moja rodzicielka marzyłam o kompleciku z swarków, więc postanowilam zrobić jej prezent pod choinke. Wykonałam najprostszy komplet, czyli swarek na biglu i i wisorek. Prezent został rozpakowany, obdarowana wyglądała na zadowoloną czego generalnie ciężko dokonać i po kilku godzinach słyszę jak moja mamusia inwigiluje moją wtedy 4.5 letnia córkę: " Zuzia, a powiedz babci, mamusia to zrobila z kryształków te kolczyki, czy z kryształu górskiego?, a Zuzia na to: Babciu no wies z co? pewnie ze z krystału górskiego a nie byle jakich krystałków" Mina babci mowila sama za siebie 
Dopiero po wyjściu do pracy w tymże komplecie i utwierdzeniu jej w przekonaniu przez podwałdne ze to jednak swarki uwierzyła, bo mi za nic nie chciała .
"Nigdy jeszcze na świecie nie pojawił się człowiek taki jak Ty. Nie było go, nie ma i nie będzie. Pomyśl, jak wyjątkowo potraktowało Cię życie. Jesteś dziełem sztuki: niepowtarzalny, nieporównywalny, unikalny."(OSHO)
|