Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-22, 17:02   #148
Amoura
Zadomowienie

Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek

Cytat:
Napisane przez emanko Pokaż wiadomość
mój tż jak był tu ostatnio to musiał odwiedzić dentystę przez dwa dni siedział na fotelu a potem jeszcze u siebie trochę bo trzeba było ech...ludzie mają przechlapane przez te ząbki

Amoura to fajnie spedziłas dzionek i jak uszko??
Cos tam sie ruszylo chyba mam zakrapiac tak ze 4-5 razy dziennie i powinno przejsc maksymalnie w ciagu 3-4 dni...

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
tyle gadacie o tych zębach, że zaraz mnie zaczną boleć
ehhh.... czuję się za głupia, żeby się nauczyć włoskiego :/ próbuję, próbuję i ciągle nic w ogóle mi nic nie wchodzi do głowy czuję się załamana ;(
Ja sie zalamalam dzisiaj moim portugalskim ale biore w troki bo mam tyle wolnego ze trzeba cos z tym zrobic.
Wloski wydaje sie znacznie mniej skomplikowany niz hiszpanski czy portugalski. Dobrze jakbys dopadla gdzies kurs wloskiego i codziennie po godzince zalezy te w jaki sposob uczysz sie najlatwiej- moj tz przez czytanie. Ja przezcwiczenia na gramatyke w stylu uzupelnij zdanie czasownikiem w odp formie itp... I tu mam problem bo takich cwiczen za bardzo znalezc nie moge ale staram sie nie poddawac.

No i oczywiscie powodzenia zycze
Amoura jest offline Zgłoś do moderatora