właśnie wróciłam z jazd, zęba już mało co czuję, tylko jak ruszam dziąsłem.bo jestem na panadolu

macałam tam ten ząb i on mało co wyszedł, czuję go, ale na wierzchu jest jeszcze dziąsło.ciekawe, ile zajmie mu to wykluwanie!
kropka - a jak Ty niby masz brać apap?przecież Ci nie wolno!
Amoura - mi się wydaje, że hiszpański jest najłatwiejszy z tych trzech języków, ja pamiętam słówka z telenowel i myślę, ze o wiele szybciej nauczyłabym się hiszpańskiego niż portugalskiego.poza tym bardziej mi się podoba...mam nadzieję, ze kropelki pomogą
emanko - mam nadzieję, że jednak nie będziesz zmuszona mnie bić!
a tak poza tym to jestem w kiepskiej formie, chyba przez ten ząb i zbliżający się o.w każdym razie moja nauczycielka powiedziała, ze wyglądam blado.a jeśli chodzi o o. to też jestem wściekła, bo ja zawsze mam go wtedy, kiedy mi jest najmniej potrzebny.zawsze, ale to zawsze dostawałam o. pierwszego dnia na wakacjach

a należę do tych osób, które nie przepadają za tamponami a i tabletek nie biorę, żeby regulować sobie termin.tak więc o. zbliża mi się wielkimi krokami, pewnie nadciągnie w piątek, w mój pierwszy dzień urlopu