2009-06-22, 18:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
Napisane przez natj
Z tymi badaniami to sama chciałaś czy dr zlecił?
Jeśli dr to super masz lekarza. Ani mnie ani żadnej z koleżanek nie robiono nigdy badań, ot wypisał recepte i już.
|
Jak byłam pierwszy raz u gieniusi po tabsy, to ona mi kazała zrobić te wszystkie badania. Ale wtedy jednak nie brałam tabletek. Za to potem jak już się zdecydowałam i poszłam do innej gieniusi, to już wiedziałam jakie mam zrobić badania i poszłam już z wynikami. A teraz mi ta moja gieniusia kazała powtórzyć te badania, ale już nie wszystkie.
Cytat:
Napisane przez chilanes
u mnie chłodno ale słonko prześwituje, może w końcu się wyklaruje ta pogoda? Ileż moze być chłodno, co to za lato 
|
Właśnie dzisiaj przypomiała mi się przepowiednia Filipka, że 9 września ma być powódź (ma zalać całą kotlinę kłodzką) i tak sobie myślę, że to lato może być niestety deszczowe.
Cytat:
Napisane przez obca7
Na jednym kierunku studiuję  Na 2 pewnie nie dalabym rady no i nie jestem az tak ambitna. Źle napisałam, bo ja na wszystko mówie egzaminy na zaliczenia też. Więc w sumie mam jeszcze 7  Ale czy to zaliczenie czy egzamin i tak trzeba się tyle samo uczyć.
|
Teraz już chyba nie ma takich zaliczeń jak kiedyś na "zal." Przynajmniej u nas na zal to można mieć w-f i seminarium, a tak to mamy albo egzaminy, albo zaliczenia na prawach egzaminu, czyli na ocenę.
Cytat:
Napisane przez wilczyca
a my chyba wybraliśmy obrączki  tzn On wybrał  Oglądaliśmy tak sobie i jak zobaczył te to aż mu się oczy zaświeciły http://www.jubiler-jubiler.pl/sklep/...leZl=0&lang=pl  Tylko że my nigdy nie braliśmy pod uwagę białego złota! I on się szczerzył do tego modelu a ja mówiłam, że nie ma szans  Mogłyby być takie całe żółte złoto ale nigdy nie widzieliśmy takich na żywo. Ale pani mi powiedziała, że tak wygląda model metalowy a prawdziwe złote są zupełnie inne i pokazała nam takie z białym złotem i po raz pierwszy zobaczyłam, że to białe złoto to nie jest takie ohydne białe tylko takie ładne takiego słomkowego koloru i prawie wyglądają jak całe z żółtego  na żywo są piękne  Mój Przyszły Mąż ani myśli słyszeć o innych, choć mi się marzą żółte złoto i jeden cieniutki pasek po jednej stronie,bo nie lubię symetrycznych 
|
A Ja dzisiaj też byłam w sklepie jubilerskim w niedawno otwartej galerii. Poszłam luknąć czy mają obrączki i tam właśnie też były obrączki z firmy Łazur ale nic specjalnego mi w oko nie wpadło. Chociaż to może dlatego, że Pani była niemiła i mi się nawet nie chciało nic przymierzać. Byłam jedyną klientką w sklepie i chyba tym ją wkurzyłam, że musiała wstać.
|
|
|