Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
Napisane przez Samoa
ja widze różnicę między grubością a szerokością, ale ok, wytłumaczę Ci to jak biologowi 
Otóż wyobraź sobie listek - listek jest cienki(jak kartka), ale jest za to szeroki i ma jakiś tam kształt  Albo kartka jest cienka ale szeroka na 22 cm  Rozumiemy się? Tamte ze zdjęcia na zywo były cienkie, ale szerokie, tak jakby za mało złota bylo, bo były wg mnie za cienkie 
|
nie no rozumiem tylko że ja na tym zdjęciu kompletnie nie widziałam grubości (cienkości) tych obrączek więc myślałam, że jedna za szeroka a druga za cienka (w sensie że za wąska) czy coś wyszłam na idiotkę 
najlepiej po prostu pokażę Wam nasze jak już będziemy je mieć bo On i tak się na inne nie zgodzi chciał już zamawiać (znajomy jubiler będzie nam robił), bo mówił, że jak na pierścionek czekał miesiąc i ledwo zdążył to obrączki co najmniej rok wcześniej chce zamówić ale ja chcę poczekać, bo nie wytrzymałabym i chyba wzięlibyśmy cywilny za miesiąc po to żebym mogła ją nosić już