Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-23, 00:29   #855
Madziorek08
Rozeznanie

GG do Madziorek08
Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7

rozstalismy sie 13maja 2009 czyli ponad miesiac temu...na poczatku wogole sie do siebie nie odzywalismy pozniej spotykalismy sie sporadycznie i bylo super nawet lepiej niz jak bylismy razem pozniej on zaczal spotykac sie z nowa laska (po2ch tygodniach od rozstania) tak nagle nic nie wskazywalo na to....bylam zdruzgotana pozniej oddalismy sobie swoje rzeczy ja mu jego on mi moje to mial byc koniec....po wyjsciu ode mnie pojechal z "nowa" na impreze....a na nastepny dzien pisze ze nie mogl przestac plakac po wyjsciu ode mnie....dziwne
teraz piszemy do siebie bluzgajac wytykajac sobie co kto zrobil nie tak obrzucajac sie wina i oskarzaja mam juz tego dosc! musz przestac do niego pisac bo to mnie wykonczy psychicznie....ale jakos nie potrafie bo mam dalej nadzieje ze uda nam sie dojsc do porozumienia chociaz coraz mniej w o wierze....

powiedzcie mi dziewczyny jak na nowo zyc?
jak sie odciac od tego?
bo wydaje mi sie ze z kazdym dniem jest gorzej...
jak zyc jako singiel po 4lata bycia z tym samym facetem?
jak wymazac z pamiecy wpolne plany malzenskie?
(( jak przestac o tym wszystkim myslec?
jezu mam wrazenie ze juz nigdy nie znjde takiego kogos....ze zawsze bede sama albo z kims ze tak powiem gorszym.....