Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Ciuchy, buty, dodatki. Duzo nowych. Zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-23, 16:40   #1
nightmare84
Wtajemniczenie

Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
GG do nightmare84

Ciuchy, buty, dodatki. Duzo nowych. Zapraszam :)

Witam w moim wątku

W poprzednim zrobiło się małe zamieszanie, zbyt duża ilość postów, troszkę zaczęłam się gubić W tym jest wszystko ładnie poukładane, wiec nie trudno będzie cokolwiek znaleźć

Rzeczy wymienione usuwam, aby Wam się nie myliły z tymi, które jeszcze są.

Wszystko znajduje się na 1 stronie.

Z góry proszę Was o odpisywanie w moim wątku, znacznie ułatwia mi to komunikacje. Ja tak robię, wiec wymagam tego samego

Zawsze wysyłam rzeczy czyste i zadbane, w wiekszosci prawie nowe. Jeśli Wasze maja jakieś defekty, proszę o uprzedzanie mnie o tym z góry.

Wysyłam rzeczy listem poleconym ekonomicznym, chyba ze jest ich mnóstwo, wtedy paczka ekonomiczna. Priorytety tylko wtedy, jeśli z jakiegoś powodu opóźnię moja wysyłkę. Wszystko ze względu na koszty. Niby 2 złote nie robi wielkiej różnicy, ale przy pięciu paczkach to już jednak sporo.

Przewaznie podaje przedzialy rozmiarowe, bo uwazam ze wiekszosc ubran nadaje sie na 2 rozmiary, wiadomo ze wtedy inaczej leza, ale rownie dobrze.

MAM WYSTAWIONE CIUSZKI NA SZAFIE ORAZ ALLEGRO, ALE JESLI KTOS BEDZIE CZYMS ZAINTERESOWANY,TO USUNE

Lista rzeczy, których poszukuje znajduje się w moim podpisie
Miłego szperania

Edytowane przez nightmare84
Czas edycji: 2010-11-11 o 16:54
nightmare84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując