2009-06-24, 19:33
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Króliczek Miniaturka IV
Cytat:
Napisane przez Ismenkusia
Ravissante a co to tylko jedno zdjecie  wstawiaj wiecej
.
|
oki jak zrobie jakies nowe to dodam 
Cytat:
Napisane przez groszek75
sliczna ta Migotka
|
dziekuje 
Cytat:
Napisane przez groszek75
jest taki watek o jeżu i mi sie przypomnialo, ze mam zdjecia takiego malego, kuzynka mi kiedys przeslala, jest tak sliczny, ze musze Wam tu pokazac 
|
przesliczny taki slodziutki a dzis widzialam straszna scene mianowicie babka jadla bulke na dworcu autobusowym i rzucala ptakom przylecialy golebie 1 wrona i 2 wrobelki ta zasrana wrona zobaczyla wrobelka i go przydeptala i zaatakowala zaczela go dziobac a ten biedak nie umial sie wydostac potem odeszla po jedzenie i zobaczyla ze on sie podniosl znowu doleciala i zaczela sie nad nim znecac i jak odleciala to ten wrobelek juz byl tak podziubany ze nie umial wstac a potem zrobila jeszcze jeden nalot i go zadziubala na smierc a inne ptaki nic nie zareagowali tylko patrzyli czy nic nie leci do jedzenia chcialam pomoc temu biedakowi ale juz nie bylo co zbierac poplakalam sie czuje sie winna ze mu nie pomoglam jak ta wrona odleciala na chwile tak mi smutno ciagle widze tego biedaka walczacego o zycie z ta paskudna wrona
|