Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Króliczek Miniaturka IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-24, 19:33   #1593
Ravissante
Wtajemniczenie

Dot.: Króliczek Miniaturka IV

Cytat:
Napisane przez Ismenkusia Pokaż wiadomość

Ravissante a co to tylko jedno zdjecie wstawiaj wiecej

.
oki jak zrobie jakies nowe to dodam
Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
sliczna ta Migotka
dziekuje
Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
jest taki watek o jeżu i mi sie przypomnialo, ze mam zdjecia takiego malego, kuzynka mi kiedys przeslala, jest tak sliczny, ze musze Wam tu pokazac
przesliczny taki slodziutki a dzis widzialam straszna scene mianowicie babka jadla bulke na dworcu autobusowym i rzucala ptakom przylecialy golebie 1 wrona i 2 wrobelki ta zasrana wrona zobaczyla wrobelka i go przydeptala i zaatakowala zaczela go dziobac a ten biedak nie umial sie wydostac potem odeszla po jedzenie i zobaczyla ze on sie podniosl znowu doleciala i zaczela sie nad nim znecac i jak odleciala to ten wrobelek juz byl tak podziubany ze nie umial wstac a potem zrobila jeszcze jeden nalot i go zadziubala na smierc a inne ptaki nic nie zareagowali tylko patrzyli czy nic nie leci do jedzenia chcialam pomoc temu biedakowi ale juz nie bylo co zbierac poplakalam sie czuje sie winna ze mu nie pomoglam jak ta wrona odleciala na chwile tak mi smutno ciagle widze tego biedaka walczacego o zycie z ta paskudna wrona

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora