|
Dot.: Biochemiczne oczyszczanie
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71
Confused do zmywania oczek polecam micele AA ale apteczne bo są dwa rodzaje i naprawdę się różnią 
|
Dzięki Ale właśnie wolałabym coś co się jednak zmywa Etap miceli mam już za sobą 
Cytat:
Napisane przez IlonaP
ja chyba też będę musiała poszukać czegoś oddzielnego, bo ostatnio notorycznie mam królicze oczy
TEN? mogłabyś wkleić skład?
moja pompka jest ok
wczoraj, będąc w "gościach" musiałam zmyć oczy jakimś specyfikiem YR i nawet był ok, poszukam i wstawię
|
O, jak zdobędziesz skład to koniecznie podaj Ja dzisiaj wieczorem będę próbować zmyć oczy samą oliwką (bez żadnych emulgatorów i detergentów), a dopiero potem buzię Babydreamem, bo wczoraj miałam po prostu boska skórę po nim Była taka gładziutka, że nawet już nic na noc nie zaaplikowałam, nawe soi 
Zdam relację jak sprawdzi sie patent z demakijażem z apomocą czystego tłuszczu 
Cytat:
Napisane przez odada
Kupiłam ten żel 2 dni temu i mam dokładnie to samo. Więcej żelu wypłynie niż w rzeczywistości zużyję, dlatego pozostało przelewanie do mniejszej buteleczki z dozownikiem  Ale z drugiej strony nie po to kupiłam żel z pompką żeby nadal bawić się w przelewanie 
|
Ech, a tak się ucieszyłam na tę pompkę Może coś źle odkręcamy skoro nie wszystkim te pompki przeciekają
Edytowane przez confused_girl
Czas edycji: 2009-06-25 o 09:50
|