Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biochemiczne oczyszczanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-25, 09:48   #41
confused_girl
Zadomowienie

Dot.: Biochemiczne oczyszczanie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Confused do zmywania oczek polecam micele AA ale apteczne bo są dwa rodzaje i naprawdę się różnią
Dzięki Ale właśnie wolałabym coś co się jednak zmywa Etap miceli mam już za sobą

Cytat:
Napisane przez IlonaP Pokaż wiadomość
ja chyba też będę musiała poszukać czegoś oddzielnego, bo ostatnio notorycznie mam królicze oczy

TEN? mogłabyś wkleić skład?

moja pompka jest ok

wczoraj, będąc w "gościach" musiałam zmyć oczy jakimś specyfikiem YR i nawet był ok, poszukam i wstawię
O, jak zdobędziesz skład to koniecznie podaj Ja dzisiaj wieczorem będę próbować zmyć oczy samą oliwką (bez żadnych emulgatorów i detergentów), a dopiero potem buzię Babydreamem, bo wczoraj miałam po prostu boska skórę po nim Była taka gładziutka, że nawet już nic na noc nie zaaplikowałam, nawe soi
Zdam relację jak sprawdzi sie patent z demakijażem z apomocą czystego tłuszczu

Cytat:
Napisane przez odada Pokaż wiadomość
Kupiłam ten żel 2 dni temu i mam dokładnie to samo. Więcej żelu wypłynie niż w rzeczywistości zużyję, dlatego pozostało przelewanie do mniejszej buteleczki z dozownikiem Ale z drugiej strony nie po to kupiłam żel z pompką żeby nadal bawić się w przelewanie
Ech, a tak się ucieszyłam na tę pompkę Może coś źle odkręcamy skoro nie wszystkim te pompki przeciekają

Szukam próbki/odlewki Lancome O albo O Oui

Edytowane przez confused_girl
Czas edycji: 2009-06-25 o 09:50
confused_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując