2009-06-25, 15:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnę, bo chcę ! 10 i więcej kilogramów w dół ! :)
Sugeip wlasnie o to chodzi ktos o cos pyta zaczyna sie rozmowa wie sie,ze kogos cos obchodzi ;P swoja droga niezly lekarz 
bylas u dietetyka tak? ja u endokynologa bo myslalamz,e cos z hormonami, dostalam skierwanie do panstwowego i czekalam ok 2 miesiace w rezultacie mialam nie isc bo sie lenilam ale poszlam bo w sumie nic nie robilam i nie pozalowalam jak pisalam we wczesniejszych postach byl bardzo profesjonalny, 15 minut pytal czy jest ktos grubszy w rodzinie, pytal o inne badania o bilanse o 1 okres itp a potem 30 minut mi wszystko tlumaczyl wyszlam naprawde szczesliwa powiedzialam mu,ze chce stosowac ta diete 1000 ze wlasciwie od rana sie stosuje i licze (bylam u niego po poludniu) i tez mi wyrwal (przypuszczam ze takie same ) z notesu, ksiazek 3 diety 1000,1200,1500 kazal przyjsc za pol roku, wczesniej wazyl mierzyl szokiem bylo wazenie sie mnie u niego, wczesniej wazylam bylo 82 (prawie 2 tygi temu) a jak weszlam na wage bylo 80 i to o 16 po obiedzie i dwoch sniadaniach i w dzinsach w domu zwaze sie tak jak ustalaysmy 5 lipca i wtedy zobacze co i jak
|