2009-06-26, 08:54
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1
Ubóstwiam DR.HOUSE, ale cholerka puszczają go co 2 tygodnie, wczoraj nie byyyłoooo, buuuu!!!!!! Ale kto ma satelite, to wcześniejsze serie lecą jeszcze na AXN w środy wieczorami, tylko nie pamiętam o której godzinie.
|
Ja mam N-ke swojego czasu walsnie tam zaczełam Housa ogladać ale teraz nie mamy pakietu filmowego bo uwazam ze dla jedego serialu szkoda płacic u nas jak tylko włącze TV mala wola Jim Jam bo oczywiscie pakiet Dzieci mamy , TZ ma Discovery, a ja Styl Moda Muzyka A Housa tez ubostwiam, zdecydowanie serial w moim klimacie troche skrzywiony
Cytat:
Napisane przez Nika1980
ja jestem zacofana, ale nie mam pojęcia co to za serial.... 
|
Jesteś wrazliwa to nie wiem czy by ci przypadl do gustu bo jest w niektorych względach kontrowersyjny najlepsza jest moja mama ona inne pokolenie (po 60-stce jest) i jak czasami słyszala "chamskie" teksty dr Housa do pacjentow to kwitowała "tyle sobie lekarze z ludzi robia" a to nie o ty w tym chodzi
troche o nim;
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dr_House
a serial jest bardzo wysoko oceniany przez krytyków filmowych. Gazeta Washington Post nazwała go najlepszym dramatem medycznym od debiutu "Ostrego Dyżuru". Serial został także wyróżniony licznymi nagrodami, między innymi nagrodą Emmy za najlepszy scenariusz w roku 2005, zaś Hugh Laurie za rolę doktora House'a zdobył Złoty Glob dla najlepszego aktora w dramacie telewizyjnym w roku 2006 i ponownie w roku 2007.
Edytowane przez Tysiak7
Czas edycji: 2009-06-26 o 08:59
|
|
|