Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-26, 10:11   #4846
Fasoleczk4
Rozeznanie

GG do Fasoleczk4 Send a message via Skype™ to Fasoleczk4
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II

Cytat:
Napisane przez 19martusia86 Pokaż wiadomość
No moja mama niby groźna była ale najbardziej to bałyśmy się babci od strony mamy... to była chodząca groza do samej śmierci
Babcia i dziadek od strony mamy są wspaniali, kochani, czuli ... okazują między sobą uczucia pomimo wieku (dziadek wraca z pracy i idzie do babci, całują się , przytulają, dziadek łapie babcie za tyłek, albo coś, widać, że się kochają strasznie ), i tak samo wychowywali dzieci, w miłości, każde dziecko potrafi okazac miłość, czułość itd. Od strony mamy rodzina jest do rany przyłoż, każdy wrażliwy, miły, pomocny, nigdy drugiego cżłowieka nie zostawi w potrzebie.

Babcia i dziadek od strony taty są oschli, zimni, nie wrażliwi, nie czuli, nigdy nie używają słów, jak kochany, kocham, tęsknie, czy cokolwiek innego. Wychowywali dzieci twardą ręką, nakazami, zakazami, zero współczucia. I niestety ich dzieci razem z moim ojcem wszystkie takie są. Nie pomagają, nie okazują uczuć, nie potrafią być blisko ...

I wiecie co po sobie widzę, że mam dużo cech od mamy (jak wrażliwość, okazywanie uczuć, czułość, bliskość itd) ale niestety z wiekiem dostrzegam też coraz więcej cech które odziedziczyłam po ojcu i mimo, że staram się pracować nad sobą to nie zawsze moge utrzymać w niewoli te negatywne cechy

111 dni bez słodyczy
111 dni bez fastfoodów
111 dni systematycznych ćwiczeń
111 dni wytrwałej diety
111 dni i będzie OKEJ
Fasoleczk4 jest offline Zgłoś do moderatora