2006-02-11, 18:52
|
|
Zakorzenienie
|
Szukam tytułu filmu - wątek zbiorczy
Zakładam ten wątek, chociaż właściwie nie łudzę się, że to coś da - szukam tytułu pewnego filmu, ale po takim opisie, jaki zaserwuję, raczej ciężko będzie go komuś rozpoznać 
Otóż wieeeeele lat temu, jako dziecko oglądałam pewien film. Właściwie go nie pamiętam, ale wiem, że bardzo go lubiłam i chciałabym obejrzeć go ponownie, choć straciłam już nadzieję, że kiedykolwiek zdobędę jego tytuł Jedyne, co mogę o nim powiedzieć, to kilka luźnych wspomnień: że były w nim jakieś stworki (teraz kojarzą mi się z misiami czy czymś w tym stylu, może były stworami z innej planety podobnymi do misiów, a może to moja wyobraźnia działa ), ludzie chyba także; że wszyscy oni przebywali w jakimś domku, chyba na odludziu, może w jakimś lesie; że była tam dziewczynka, chyba chora; że pili oni jakiś napój, być może te stworki chciały wyleczyć dziewczynkę właśnie tym napojem. A i tego wszystkiego pewna nie jestem, bo mogłam to wszystko poprzekręcać 
Wątpię, żeby ktoś umiał mi pomóc, ale zaryzykuję, bo strasznie chciałabym przypomnieć sobie tytuł tego filmu.
Pozdrawiam
|