Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnę, bo chcę ! 10 i więcej kilogramów w dół ! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-26, 17:25   #162
mischievous
Zakorzenienie

Dot.: Schudnę, bo chcę ! 10 i więcej kilogramów w dół ! :)

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Powiem wam tak: Wyglad i waga nie sa na pierwszym miejscu liczy sie seksapil, podejscie do zycie i usmiech na twarzy... Chociaz nie oszukujmy sie faceci wola WIESZAKI!!!

A do nas mozna sie chociaz przytulic, mieciutko jest i wogolei jest za co złapac...

A i wiecie co: -Najbardziej boje sie ze jak schudne to spadnie mi tez z biusciku a tego nie chce...
jak podobasz sie sobie to i innym, nie zawsze spada z biustu. A co do tego co wola mezczyzni to sie nie zgodze -chyba tylko ci w wieku do 18 lat bo dla nich dziewczyna w rozmairze 40 to juz gruba. ale ci starsi sa juz normalni jeszcze nie spotkalam jakiegos ktory powiedzial "wole chude" kazdy woli takie zeby mial do czego sie przytulic, a i moj Tz dobry przyklad. poznalam go jak bylam normalna, nie chuda a normalna i w ciagu 2 lat przytylam niezle odkad go poznalam, ale dla niego ciagle jestem piekna i mimo,ze pokazuje mu zdjecia robione np 3 miesiace temu mowie "tu dwie brody tu jakis brzuch" to on nie widzi nic, ja sie wkurzam ze nie widzi a na dobra sprawe powinnam cieszyc sie bo ciagle mu sie podobam i on nie zauwaza wad takze nie oceniaj plci brzydkiej bo nie sa najgrosi trzeba dobrze trafic. (dodam,ze moj Tz nosi rozmiar S spodni, czasem M- jest chudzina)

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora