2009-06-26, 22:27
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. VI :)
Cytat:
Napisane przez dzolls
Cześć
Odzywałam się jakiś czas temu, a potem przyszły zaliczenia, obrona i nie było czasu na wizażowanie
Że się tak w pół rozmowy wtrącę - nosze aparat od matury, pod koniec lipca będzie 3 lata góra i jakieś 2,52 dół 
Metalowy, z gumkami 
Obecnie nie mam pierścieni na górnych 7, bo ciagle mi sie ruszały i puchły mi dziąsła, więc od roku, może więcej jestem bez 
Na dole nie mam dwóch zamków - na 5 lewej i 4 prawej, bo odpadły mi podczas stresu, jak ogryzałam długopis (orto się nie przynałam od czego :P). Na górnej lewej dwójce straciłam zamek również, ale ten jest przyklejony - bo mi zab objechał na pestce od nektaryny rok temu 
Ogólnie - nie martw się, ja jem dokładnie wsyztsko, nie zrezygnowałam z niczego, głównie jednak, ku utrapieniu orto, żuję gumę 
|
Witaj
Długo już nosisz aparat. Miałaś tak ciężką wadę, bardzo krzywe ząbki, czy jest inna przyczyna tak długiego leczenia?
I dlaczego nie masz tych dwóch zamków na czwórce i piątce? Orto Ci ich nie dokleiła?
I oczywiście zapytam... Może dodasz jakieś fotki? Musisz wiedzieć, że zdjęcia zawsze są tu mile widziane
|
|
|