Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-27, 08:07   #425
kasienka1977
Rozeznanie

GG do kasienka1977
Dot.: Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II

Hej dziewuszki
U mnie wizaz nadal działa na wodę, chyba się normalnie wścieknę, ale jak chodzę po różnych wątkach to widzę, że nie tylko mi
Elkoza - historia, którą opisujesz jest dla mnie nienormalna. Odcięłabym sie od kontaktów z teściową natychmiast. A z mężem - no cóż - ja bym rządała zdecydowanych kroków - niech stanie po mojej stronie, a jeśli nie - to droga wolna. Może mogłabyś na trochę zamieszkać u rodziców - może to da mu do myślenia. Ja uważam, ze jeśli teraz dasz sobie wejść na głowę, to już nigdy tego nie zmienisz. Trzymam kciuki za szczęśliwe dla waszej rodzinki rozwiązanie.
midey - zaproszenie dostałam i Dawida obejrzałam. Może jeśli będzie ładna pogoda, to wybierzemy się w poniedziałek na spacer? Na 10 idę z Łukaszem do lekarza, potem jestem wolna. Tylko jesli możesz odezwij się do mnie na gg, bo mi telefon szwankuje, mój numer w profilu, nawet jak jestem niedostępna to zwykle jestem
kociulku jedyne znane mi rozwiązanie to teściowa na 102 - 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią:P co za babsztyl, no!
Aga nie wkleję linka (bo i tak chyba cudem pisze tego posta), ale na wizażu jest wątek o zgubionych świadectwach z tego co wyczytałam podanie plus 26 złotych da ci nowe świadectwo. Zadzwoń do szkoły, powiedź, że upoważnisz kogoś do odbioru i na pewno da się załatwić. Panie w sekretariacie liceum są zwykle miłe dla byłych absolwentów.
Co innego w dziekanacie. Tam to zawsze rzucają oczami, że się przeszkadza w konsumpcji serka białego z bułeczką i piciu kawy. Czy żeby pracować w dziekanacie to trzeba kurs chamstwa ukończyć, czy co?