2009-06-27, 21:29
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Ello wszystkim
Domi - z tym samochodem..poki mozesz to korzystaj...nie wiem ile jezdzilas wczesniej..ale ja bym ten czas wykorzystala na trening..przeciez jak sie mlode urodzi to i tak bedziecie je musieli do lekarza zawiezc, czy co...to zawsze sie przyda
Ja po swojej obronie tez mialam odruch 'uczenia sie'...i co ..zapisalam sie na kurs foto Aha - twoje kolczyki juz gotowe czekaja na wysylke...
Jane - ogladalam jeszcze raz twoja sukienke..ale z checia bym zobaczyla ja na modelce...Aha - twoje klipsy juz gotowe czekaja na wysylke...
Aliszcze - no widze, ze u Ciebie z wyjazdami tak jak u mnie..dogadanie sie ze znajomymi czasem potrafi zabic caly wyjazd...Ja tak np. mam w planach wybrac sie we wrzesniu z kumpela do Barcelony na tydz. - ale nie wiem co z tego bedzie...ciagle zmienia zdanie czy bedzie miec kase czy nie...a ja juz nawet loty posprawdzalam i np. z Poznania do Barcelony Rayanairem dla 2 osob powrotny kosztuje 1200 zl...tanio ale co zrobic -jak jeszcze nie wiadomo czy jej zaplaca za zlecenie...eh....A meza nie biore...bezczelnie..bo on nie ma urlopu;P Za to sie teraz poobijamy bo od 10 lipca mamy 3 tyg. wolnego!!!
Aha - twoje kolczyki juz gotowe czekaja na wysylke...
Vcelka - wspolczuje tego kregoslupa...a moze da sie jakies cwiczenia w domu robic- jakis aerobik czy co?
Motylicja - gratuluje ukonczenia kursu wychowawcy!!! Zycze powodzenia na obozie i tego by dzieciakom sie tak podobalo, zeby nie chcialy wyjezdzac...
Zuzia - normalnie czuje twoje oczekiwanie....Ja na randce ..takiej prawdziwej bylam chyba z 10 lat temu...a to dlatego, ze teraz wszystko i tak z mezem razem robimy...nie ma co prawda juz tych 'emocji'...ale...teraz z kolei nasze randki przynajmniej w ostatnim czasie polegaja na pokonywaniu rekordow czasowych na gokartach ))
Sunset - tak patrze na twoja core i jestem pod wrazeniem....ze zdjec bije radosc, blask i widac ze kochasz ja nad zycie...
|
|
|