Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-28, 20:55   #3485
Czarna Angela
Raczkowanie

Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

Cześć Laski buziaki dla Wszystkich. Wszystko fajnie, ale nie mam w czym chodzić , wszystko za duże ....... niby fajnie, ale chyba zacznę utrwalanie. Dobre są tylko obcisłe szorty i 1 sukienka , hihihhi, wszystkie jeansy na pasku a i tak wyglądają workowato no i nie wiem czy się śmiać czy płakać .....

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez anka934 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie proteinki ; ) Gratuluje sukcesów! Ja od dziś stosuję dietę Dukana , mam nadzieję że pójdzie mi lepiej niż na innych. Dwa tygodnie temu zastosowałam dietę 13 -dniową. Niestety poległam w 3 dniu : ( Mam bardzo dużą nadwagę( ważę 93,5 kg-wzrost 163 cm ): więc muszę schudnąć bo nie chcę całe życie wyglądać jak wieloryb!!!!! Liczę na wasze wsparcie : )))))
Anka, bez grzeszków jesteś w stanie za kilka miesięcy wejść w rozmiar 36 trzymam kciuki , ale jedz ttylko to co dozwolone pozdrawiam

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez pani_sylwia Pokaż wiadomość
Trochę mnie nie było,a zaległości w lekturze że ho ho.dziewczyny waga stanęła i nic ,a najgorsze że mam jadłowstręt -nic kompletnie mi nie wchodzi,nie mam zupełnie apetytu ,cały czas jestem 5/5 ale chyba zmienię na 2/2,no i było parę grzeszków po drodze,a dzisiaj chodzi za mną piwo z sokiem i chyba się skuszę ,ale z jedzeniem to już nie mam pomysłu
Nie przejmuj się , ja też tak czasem mam, jednego dnia jadłowstręt innego ciągle coś podjadam to normalne, trzymaj się i piwo z sokiem
Czarna Angela jest offline Zgłoś do moderatora